Hansonló problémám nekem is volt már a Alfa 159-mben
Valószínűleg még nem szkennelte be az egész USB meghajtót, vagy valahol ékezet van a file-névben. Tapasztalatom alapján, ha a file vagy könyvtár ékezettel kezdődik akkor megakad a szkennelés és a zenéket lejátssza de nem lehet könyvtárat váltani.
Azt elég egyszerű kideríteni hogy sikerült-e a BM-nek beszkenelnie már a drive-ot. Mert ha még nem, akkor a kiválasztási lehetőségek közül eltűnik a mappa, playlist, előadó stb, csak a minden lejátszása opció marad meg.
Ha nincsenek ékezetes file-ok és könyvtárak, de valamiért mégis megakad a szkennelés akkor nálam segít az, ha gyújtás-be állapotban kihúzom és visszadugom az USB Drive-ot.
Megjavult !!! Aludt egy éjszakát es minden a régi. Van menüpontom es minden működik.
Meg egy kérdés az USB mappaba rendezett zeneszámok lejátszásával kapcsolatban:
Több szintű mappa struktúraba rendeztem az mp3 számokat, es a rádión levő fel-le nyilakkal nem működik a mappa váltás. (A jobbra-balra nyilakkal működik a következő - előző szám váltása )
Vélemény ?
Üdv!
Néha nekem sem játszik le semmit az usb-ről azt mondja: próbáljam meg később de a menüből nem tűnik el a mediaplayer! Olyankor meg szoktam formázni a pendrive-ot az segít!
Sziasztok,
Előfordult már valakinél -akinek Blue&Me es pendrive csatlakozója van- hogy egyszer csak eltűnt a főmenűből a média player menűpont?
Így természetesen nem lehet lejátszani semmit a pendriveról hisz nem is latja!?
Van egy Giuliettás nyakbaakasztóm, ami eladó, vagy elcserélhető Alfa Romeo vagy 166-os feliratú nyakbaakasztóra. Elég jó anyagból van, gyári minőségű tartozék. A csere mehet szőrén, ill ha megvennéd, az ára legyen mondjuk 2000 ft.
a Lestert visszaküldtem mert nem akartam legozni vele, és a barkács szakkör sem izgatott fel. a gyári hátfalat akarom majd lefóliázni. A Novitec cuccaitól sem rogytam be annyira, hogy akár a gyári felnit is lecseréljem rá. Nem dobnak annyit a cuccai a megjelenésen hogy forintot adjak érte. viszont unaloműzőnek biztos jók pakolgatni
elszégyelltem magam egy nő előtt, aki olyan barát féle és elmondta hogy hogyan szokta 8500-nál leforgatni a Celicáját , én meg eddig meg sem próbáltam . negyedikben 180 felett tudott egy vonással a Giu :-)
Nagyon jó volt a Halálos Iramban 6.
Köszönöm a stábnak még 1x a lehetőséget, hogy megnézhettük a premieren.
Nagyon szép volt a Giulietta, csak kár, hogy sötétbe forgatták a végét.
A hangja is elképesztő volt.
Egyszóval frankó autótok van. :)
A mélygarázsból pedig üdv innen is a rosso és a bianco Giu-nak! :)