Szeretem azt amikor valaki úgy beszél az általam kedvelt dologról ( legyen az Alfa vagy Guzzi ) hogy hiába nem értem a nyelvét akkor is tudom hogy mit mond. Ezt megtaláltam már többször is egy egy ilyen remek video formájában. :-)
Nagyon szép videó. Sőt az összes egyéb márkáról feltett videói is mind gyönyörűek és kuriózum autókról vannak. El is mentettem a csatornáját,ha jól látom havonta kidob valami kis filmecskét. Köszi!
A fűtés, nem is tudom. Sokat használom városban és így télen mindig az ülésfűtés indul meg először. Fényszórók meg várakozáson felül jók. Szerintem.Viszont az is igaz hogy keveset megyek este. Utálok olyankor vezetni.
Ma az asszonyhoz bement egy férfi a melóhelyre.Kérdezte,kié a Giu a parkolóban.Hajni már azt hitte,hogy neki ment a verdának.Kiderült,csak le szeretné fényképezni a kocsit és engedélyt szeretett volna kérni.A feleségének akarta megmutatni.Persze megkapta az engedélyt! :-)
Hasonló jókat ! Nekem is esedékes lesz a következő szerviz. Most hozta meg a futár az Elaforg-tól az olajat ,szűrőt ,gyertyát, pollenszűrőt 34-ért. Valamelyik képviseletnél a jövő héten leszervizeltetek. Hátha addigra ilyen idő lesz :-)
BÚÉK! Minden Alfásnak!
jan. 7.-én megvolt a 30000 ezres szervizem Győrben,(28900 óraállás).Olaj ,olajszűrő,levegőszűrő,pollenszűrű,gyertyák,munkadíj:75000ft.A futóműből egyre gyakrabban hallottam "recsegést", főleg fekvőrendőrnél, ezt jeleztem nekik. Azt mondták hogy nem találtak semmit,viszont most csendes. Érdekes nem?A sebváltógombot már meg sem említettem. Szereztem olyan kétoldalú ragasztót, aminek a közepén egy 0.5mm-es gumiréteg van, azzal megoldottam, azóta "tökéletes. Ha valamelyikőtöknek hasonló problémája van, szívesen küldök bárkinek.
Szép napot,balesetmentes 2013-as évet minen amorésnak!
Érdekes,pénteken még Kapuváron láttam ezt a gépet kereskedőnél.
Amúgy szép kis Alfi élőben is,a kerékmérete viszont nem illik a kasztnihoz optikailag.Kicsi.