Volt egy nagyon jó sajátossága a találkozónak. Sokkal jobban meg tudtuk nézni az autókat. Egomban valahogy nem igazán tudtuk megvizslatni őket, mert szorosan álltak, a hátuljuk a bokorban volt, stb... Még egy talin sem töltöttünk ennyi időt autó nézegetéssel, pedig azt gondoltam, engem már nem hoz lázba. A típus szerinti parkolás csak olaj volt a tüzre. Azért 30+ db 159-es egymás mellett... :) Nem beszélve a spiderekről, meg a többiről. Maserati Ghiblit sem látni sűrűn, pedig nagy kedvencem.
1db negatív kritikám azért lenne... Bár ez csak részben írható a szervezők számlájára. Meg akartunk ebédelni. Hiba volt. A sülteshez mentünk, gondoltam eszek egy grillezett csirkemellett. Encsi csak sültkrumplit szeretett volna enni. A menü 1200 egy dolog, nem sprórolni mentünk. De mikor kértem egy adag sültkrumplit, nem akartak adni. Nagynehezen meggyőzőm, erre azt mondja 2000 Ft lesz. Hát az Balaton szelet 200-ért? Értem Én, hogy monopolhelyzet, de azért a pofátlanságnak is van határa (Én is kereskedelemben dolgozok)... Mind1, jövőre viszünk kaját, csak azért az nem ugyanaz...