Fórum >> Találkozók, események >> AlfaCity 2025 - július 11-12.
Kazes☻2010-05-31 13:02:56 // 35061
Mivel? ... Minek? Már nincs + a hsz.-e. :)
Béci Ɨ|ѯ2010-05-31 12:51:49 // 35060
Csak egyetérteni tudok... Ennek nem itt van a helye. Sőt.
vm2010-05-31 12:29:12 // 35056
Vááá...a zsiga, az nagyon üt :)
Múltkor láttam valahol hátsó szárnyat, fából...
Múltkor láttam valahol hátsó szárnyat, fából...
count M2010-05-31 12:26:39 // 35055
A Filmhiradósok, akik tavaly is csinálták a filmeket. Idén több (és hosszabb) film is készül, és természetesen, ahogy elérhetők lesznek, mindenhol szólni fogunk. :)
Andy2010-05-31 12:26:36 // 35054
count M2010-05-31 12:25:19 // 35053
Selmak-nak mondom, hogy ezt kár volt belekeverni, a következő ilyenért ban jár.
vm2010-05-31 12:21:35 // 35052
Vagy csak annak gondolja, ami jól láthatóan nem hatszámjegyű összegből van.
Egyébként én a garázsomban ragasztottam fel a hátsó zokniszárítót.
Az már majdnem sufni ;-)
Egyébként én a garázsomban ragasztottam fel a hátsó zokniszárítót.
Az már majdnem sufni ;-)
Andy2010-05-31 12:14:10 // 35051
Sufnituning??? Én nem láttam olyat.
vm2010-05-31 12:13:22 // 35050
Sziasztok!
Nagy-nagy tiszteletem a rendezőknek (de tényleg), és tőlük kérdezném, hogy melyik brigád, vagy társaság filmezett hivatalosan szombaton?
Reggel, ahogy a kapun begurultam, egy operatőr szépen végigtörölgette az autóm az optikával (én meg néztem buta arccal), és ha tudnám hogy hol lesz ebből esetleg anyag, rögzíteném, elkérném, ilyesmi.
Jó lesz majd nézegetni 90 évesen az unokám mp17 lejátszóján :)
Nagy-nagy tiszteletem a rendezőknek (de tényleg), és tőlük kérdezném, hogy melyik brigád, vagy társaság filmezett hivatalosan szombaton?
Reggel, ahogy a kapun begurultam, egy operatőr szépen végigtörölgette az autóm az optikával (én meg néztem buta arccal), és ha tudnám hogy hol lesz ebből esetleg anyag, rögzíteném, elkérném, ilyesmi.
Jó lesz majd nézegetni 90 évesen az unokám mp17 lejátszóján :)
Jata2010-05-31 12:08:49 // 35049
Grat! Jól sikerült!
vm2010-05-31 12:08:43 // 35048
Mike.2010-05-31 11:55:30 // 35047
A kedvenc zeném, így alapból jó már az egész. :-))
Tibooo2010-05-31 11:50:59 // 35046
Sziasztok
Azt hiszem, hogy jómagam, családom, és barátaim nevében is írhatom, hogy remek rendezvény volt AlfaCity100!
Ami a legfőképp megdobogtatta a szívem, az nem más mint hogy élőben megcsodálhattam a márka szerintem leggyönyörűbb modelljét a MONTREAL-t!
Számunkra a kikapcsolódás a pihenés volt a fő szempont, és ezt úgy gondolom megkaptuk.
Hazafele út első mondata, szinte még az erődöt sem hagytuk el: Jövőre is jövünk!
Azt hiszem, hogy jómagam, családom, és barátaim nevében is írhatom, hogy remek rendezvény volt AlfaCity100!
Ami a legfőképp megdobogtatta a szívem, az nem más mint hogy élőben megcsodálhattam a márka szerintem leggyönyörűbb modelljét a MONTREAL-t!
Számunkra a kikapcsolódás a pihenés volt a fő szempont, és ezt úgy gondolom megkaptuk.
Hazafele út első mondata, szinte még az erődöt sem hagytuk el: Jövőre is jövünk!
tomek_2010-05-31 11:45:23 // 35045
AlfaCity100 v1
http://www.youtube.com/watch?v=uV_bR5mtswk
http://www.youtube.com/watch?v=uV_bR5mtswk
Pierre Alfa2010-05-31 11:37:41 // 35044
Sziasztok!
Mindenkinek, köszönet a jó hangulatért, és a sok élményért, amit én és kis családom ezen a hétvégén átélhetett!
Jövőre ismét találkozunk!
SENKI NE ADJON SEMMILYEN BUTA FIRKÁSZ VÉLEMÉNYÉRE!!!!!!
Köszönet a szervezőknek minden munkáért!
Üdv:PierreAlfa
Mindenkinek, köszönet a jó hangulatért, és a sok élményért, amit én és kis családom ezen a hétvégén átélhetett!
Jövőre ismét találkozunk!
SENKI NE ADJON SEMMILYEN BUTA FIRKÁSZ VÉLEMÉNYÉRE!!!!!!
Köszönet a szervezőknek minden munkáért!
Üdv:PierreAlfa
iAntenna2010-05-31 11:19:10 // 35043
Köszönöm itt is az Alfa Amore szervező brigádjának a szombati csodálatos élményeket. Jó volt leégni a több ezer Alfás között. :) Montreal meg ismét a szívem csücske lett.
pb_2010-05-31 11:00:24 // 35042
Gyorsan Ltünté, Papa.))
RoliQ42010-05-31 10:51:56 // 35041
Szerintem ez a találkozó nagyon jó volt... szép idő, sok barát, szép és sok autó, szép lányok és remek programok! Jobbat lehet el se tudok képzelni!
Szerintem nagy köszönettel tartozunk a szervezőknek, hogy időt és nem kevés munkát beleraktak, hogy mi Alfások ott legyünk Komáromba!
Az origós cikkről meg annyit.. hogy ez az írót minősíti ahogy ezt a dolgot megfogalmazta és személyes mondanivalóját így közölte! Számomra egy "senki" sajnálom hogy az origó erre teret biztosított neki! És szerintem ne foglalkozzunk vele Én személy szerint ilyen igénytelen dolgokkal nem foglalkozok mert még a végén én is azzá válok! Ezt tanácsolom nektek is!
Szerintem nagy köszönettel tartozunk a szervezőknek, hogy időt és nem kevés munkát beleraktak, hogy mi Alfások ott legyünk Komáromba!
Az origós cikkről meg annyit.. hogy ez az írót minősíti ahogy ezt a dolgot megfogalmazta és személyes mondanivalóját így közölte! Számomra egy "senki" sajnálom hogy az origó erre teret biztosított neki! És szerintem ne foglalkozzunk vele Én személy szerint ilyen igénytelen dolgokkal nem foglalkozok mert még a végén én is azzá válok! Ezt tanácsolom nektek is!
Föckös2010-05-31 10:49:57 // 35040
Jó volt a találkozó, és igazából nem azért mert 100 éves, vagy azért mert itt volt az új Alfa.
Nekem azért volt jó, mert rég nem látott cartársakkal találkozhattam, beszélgethettem.
Nekem nem a 100 évesről szólt ez, és nem is csak az Alfáról.
Nekem az Alfa Amóréról, ami nekem SOKKAL többet jelent.
Jó volt a beléptetés, nem kellett sorba állnom.
Jó volt a büfé, és árakban is baráti volt.
Voltak gyönyörű álomautók (és ez szememben nem egy új Giulietta), és ennyi.
És az origó cikket pont lexarom.
Grat és köszönet a szervezőknek, mindenkinek, jól éreztük magunkat!
Nekem azért volt jó, mert rég nem látott cartársakkal találkozhattam, beszélgethettem.
Nekem nem a 100 évesről szólt ez, és nem is csak az Alfáról.
Nekem az Alfa Amóréról, ami nekem SOKKAL többet jelent.
Jó volt a beléptetés, nem kellett sorba állnom.
Jó volt a büfé, és árakban is baráti volt.
Voltak gyönyörű álomautók (és ez szememben nem egy új Giulietta), és ennyi.
És az origó cikket pont lexarom.
Grat és köszönet a szervezőknek, mindenkinek, jól éreztük magunkat!
Commandante2010-05-31 10:32:44 // 35039
A találkozó messze minden elvárást felülmúlt szerintem. Fel kéne fogni hogy ez itt nem a vorosszőnyeges vonulgatásról szól....
Amúgy meg az Origón tényleg nem kellene felizgulni senkinek, szerintem kb. 2 ember olvassa összesen...
Amúgy meg az Origón tényleg nem kellene felizgulni senkinek, szerintem kb. 2 ember olvassa összesen...
Andy2010-05-31 10:30:48 // 35038
Valahogy megoldottuk volna, hogy odaférj. Asszony a Spiderrel is ott volt. Mi voltunk a 166 sor eleje, és kisebb majálist rendeztünk ahol más típusok tulajdonosai is jól érezték magukat. Szóval ez nem lehet gond eztán sem. :)))
Tackry2010-05-31 10:28:20 // 35037
Megkérdezte utána, hogy mit jelent a 69? :DDD
Junior2010-05-31 10:10:35 // 35036
a cenzúrára gondoltam és tényleg gusztustalan ,hogy itt tartunk, minősíti az origo-t
Álljon a falhoz, tegye fel ezt a szép fekete kendőt!
Álljon a falhoz, tegye fel ezt a szép fekete kendőt!
alfarin(MAXIMUS SAPKAÁRUS)2010-05-31 10:05:52 // 35035
Dilettáns firkász?
Ülj le egyes?
Álljon a falhoz?
Ülj le egyes?
Álljon a falhoz?
Junior2010-05-31 10:02:18 // 35034
30-40 évvel ezelőtt, hogy hívták ezt az újságírásra jellemző tevékenységet?
Junior2010-05-31 09:52:39 // 35033
A szuzukisok már szervezik és úgy hallottam Féjja Zsolt élőben közvetíti...:)
Totti (NagyVad)2010-05-31 09:48:45 // 35032
Ez nagyon nagy volt :-)))))
W.2010-05-31 09:46:55 // 35031
Oda már úgysem álhattam volna...:). Sajna éppen szombat reggel cseréltem a gumikat és nem lett volna értelme 11-kor elindulni...
Junior2010-05-31 09:45:49 // 35030
Azért mert sértő vagy és provokátor :)
Képes vagy megsérteni az újságírás atyját, aki már akkor alfa-találkozókat , meg centenáriumi ünnepségeket szervezett amikor TE még a csattogós lepkét tologattad.
Én idén sajnos a munkám miatt csak szívben és lélekben tudtam veletek lenni Komáromban, de mélységesen felháborított "Héja Úr" írása. A tavalyi, az előtti, meg az azelőtti meg az azelőtti... rendezvényekből kiindulva szerintem ez egy teljesen szubjektív, nem alfa tulajdonos véleménye, akinek fingja nincs, hogy miről is szól ez az egész. Vagy pedig lehet összeesküvés elméleteket gyártani, a lényegen az sem változtat. Ahogy próbálja védeni szánalmas kis irományát... az örök klasszikus jut eszembe: " Az, hogy a barátunk Tangónak nevezi magát a Szamba országában, rögtön világossá teszi számomra, hogy mekkora nagy SEGGFEJ"
Az, a SZÉGYENTELJES, hogy ez a f@sz újságírónak nevezi magát.
Képes vagy megsérteni az újságírás atyját, aki már akkor alfa-találkozókat , meg centenáriumi ünnepségeket szervezett amikor TE még a csattogós lepkét tologattad.
Én idén sajnos a munkám miatt csak szívben és lélekben tudtam veletek lenni Komáromban, de mélységesen felháborított "Héja Úr" írása. A tavalyi, az előtti, meg az azelőtti meg az azelőtti... rendezvényekből kiindulva szerintem ez egy teljesen szubjektív, nem alfa tulajdonos véleménye, akinek fingja nincs, hogy miről is szól ez az egész. Vagy pedig lehet összeesküvés elméleteket gyártani, a lényegen az sem változtat. Ahogy próbálja védeni szánalmas kis irományát... az örök klasszikus jut eszembe: " Az, hogy a barátunk Tangónak nevezi magát a Szamba országában, rögtön világossá teszi számomra, hogy mekkora nagy SEGGFEJ"
Az, a SZÉGYENTELJES, hogy ez a f@sz újságírónak nevezi magát.
alfarin(MAXIMUS SAPKAÁRUS)2010-05-31 09:44:22 // 35029
Jó,tudom lassan lerágott csont,de hadd tegyem hozzá a cikkhez,:-kíváncsian várom ,hogy a neves márkák táborai,hivatalos képviselői mit fognak majd felmutatni,mit tudnak majd felmutatni,a rendezvényükön, (ha lesz ilyen) hisz nem egy autógyár gyárt régóta "nagy" márkákat...
Lesz-e ott 1000 autó?
Lesz-e 4000 ember?
Lesz-e valaha is akkora összetartás közöttük,mint itt?
Sör, virsli,fű,v6 illat,gumifüst,dekoltázs,feling,boldog arcok,18 éves gyári állapotú autók????
Soha.......
Elfogult vagyok?
Lehet,ez erről szól,nem a szervezés minőségéről,a kaviár színéről,ős a pezsgő ízéről.
Az egy másik élet....
Ez a mienk.
Lesz-e ott 1000 autó?
Lesz-e 4000 ember?
Lesz-e valaha is akkora összetartás közöttük,mint itt?
Sör, virsli,fű,v6 illat,gumifüst,dekoltázs,feling,boldog arcok,18 éves gyári állapotú autók????
Soha.......
Elfogult vagyok?
Lehet,ez erről szól,nem a szervezés minőségéről,a kaviár színéről,ős a pezsgő ízéről.
Az egy másik élet....
Ez a mienk.
Marty2010-05-31 09:43:39 // 35028
Aham... ja... így már érthető, hogy miért voltak nyitva a motorháztetők:))))
Andy2010-05-31 09:40:09 // 35026
Tudtuk, hogy késésben vagytok, ezért előzékeny úriember módján viselkedtünk. :)))
W.2010-05-31 09:39:18 // 35024
Alfás Barátaim!
Engedjétek meg, hogy mint "kívülálló" ( sajnos nem tudtam részt venni az eseményen), pár személyes megjegyzést tegyek!
1. Egy ilyen méretű és volumenű találkozót megszervezni nem kevés energiába és munkába telik. Tudom, hiszen magam is szerveztem már több kisebb találkozót és az sem volt egyszerű! Ezért mindegy, hogy ki mit firkál vagy mond: A SZERVEZŐKET CSAK ELISMERÉS ILLETHETI!
2. Én magam sem értettem egyet egy-két fellépő személyével, de ezt magamban tartottam, hiszen ízlések és pofonok különbözőek, mint tudjuk.
3. Nagyon felemelő érzés viszont, hogy több mint 4500 résztvevőt tudott odacsábítani egy "autóstalálkozó". Ugyanakkor hiányolom az Amore fórumáról az aktív Tagokat! Kb. 20-30 ember ír rendszeresen, mondja el a véleményét. Hol a többi 1500??
4. Amit viszont kifogásolok, mint "itthonülő": a webkamerás közvetítés nagyon gyengére sikeredett.. Végig egy napernyőt és pár üres széket lehetett látni egy szép Alfa 155 mellett...( erre Charlie barátom kicsit figyelhettetek volna). Hiszen engem érdekelt a dolog és sokszor belenéztem...
5. Hogy valaki hogyan ünnepli meg a születésnapját , az az ünnepeltre tartozik és nem az ünneplőkre!! Az ünneplőknek egy dolguk van: jól érezni magukat és köszönteti az ünnepeltet. Nem volt senki odaláncolva a színpadhoz, hogy halgassa a Rómeót és Júliát, meg Rákóczi időnként tényleg abnormális ordítozását! Biztosan lehetett volna másként is de így volt.
6. Én személy szerint nagyon szívesen mentem volna a "használtautónyi" 159 vagy más Alfák előtt egész nap! Akit ez frusztrál , az semmiképp sem jogosult arra, hogy mint "autós újságíró" véleményt mondjon!
7. Az Alfacity arról szólt, amiről kellett: Európa egyik legnagyobb Alfa Romeo találkozója volt és hogy még volt egy kis Giulietta bemutató, meg egy kis szülinapi megemlékezés , az csak emelte a presztízsét! Azt már csak halkan jegyzem meg: talán az Esztergomi találkozót is vissza lehetne tenni az Amorés naptárba még akkor is ha ez esetleg "lerágott csont".
Gondolataimat nem vitaalapnak szántam, csak próbáltam objektíven, az "itthonmaradottak" szemszögéből vizsgálni a dolgot!
Ha Isten is úgy akarja, jövőre biztosan elmegyek...
Hajrá Magyarország! Hajrá Alfások! :))
Engedjétek meg, hogy mint "kívülálló" ( sajnos nem tudtam részt venni az eseményen), pár személyes megjegyzést tegyek!
1. Egy ilyen méretű és volumenű találkozót megszervezni nem kevés energiába és munkába telik. Tudom, hiszen magam is szerveztem már több kisebb találkozót és az sem volt egyszerű! Ezért mindegy, hogy ki mit firkál vagy mond: A SZERVEZŐKET CSAK ELISMERÉS ILLETHETI!
2. Én magam sem értettem egyet egy-két fellépő személyével, de ezt magamban tartottam, hiszen ízlések és pofonok különbözőek, mint tudjuk.
3. Nagyon felemelő érzés viszont, hogy több mint 4500 résztvevőt tudott odacsábítani egy "autóstalálkozó". Ugyanakkor hiányolom az Amore fórumáról az aktív Tagokat! Kb. 20-30 ember ír rendszeresen, mondja el a véleményét. Hol a többi 1500??
4. Amit viszont kifogásolok, mint "itthonülő": a webkamerás közvetítés nagyon gyengére sikeredett.. Végig egy napernyőt és pár üres széket lehetett látni egy szép Alfa 155 mellett...( erre Charlie barátom kicsit figyelhettetek volna). Hiszen engem érdekelt a dolog és sokszor belenéztem...
5. Hogy valaki hogyan ünnepli meg a születésnapját , az az ünnepeltre tartozik és nem az ünneplőkre!! Az ünneplőknek egy dolguk van: jól érezni magukat és köszönteti az ünnepeltet. Nem volt senki odaláncolva a színpadhoz, hogy halgassa a Rómeót és Júliát, meg Rákóczi időnként tényleg abnormális ordítozását! Biztosan lehetett volna másként is de így volt.
6. Én személy szerint nagyon szívesen mentem volna a "használtautónyi" 159 vagy más Alfák előtt egész nap! Akit ez frusztrál , az semmiképp sem jogosult arra, hogy mint "autós újságíró" véleményt mondjon!
7. Az Alfacity arról szólt, amiről kellett: Európa egyik legnagyobb Alfa Romeo találkozója volt és hogy még volt egy kis Giulietta bemutató, meg egy kis szülinapi megemlékezés , az csak emelte a presztízsét! Azt már csak halkan jegyzem meg: talán az Esztergomi találkozót is vissza lehetne tenni az Amorés naptárba még akkor is ha ez esetleg "lerágott csont".
Gondolataimat nem vitaalapnak szántam, csak próbáltam objektíven, az "itthonmaradottak" szemszögéből vizsgálni a dolgot!
Ha Isten is úgy akarja, jövőre biztosan elmegyek...
Hajrá Magyarország! Hajrá Alfások! :))
Marty2010-05-31 09:34:02 // 35023
Tudtam, hogy nem hagyjátok ennyiben...:))) Mindegy is... néztetek a pályán nagyot, mikor elhúztunk mellettetek:)))
Grando2010-05-31 09:29:05 // 35022
...ettől én is tartok kissé... :DD ;)))
Andy2010-05-31 09:27:53 // 35021
:-DDDD Ez komoly amper volt! Szerintem meg is rázza! :)))
Andy2010-05-31 09:25:55 // 35020
Okulásképpen, hogy a kormos gazdik lássanak "rendes" hajtóműveket! :)))
Grando2010-05-31 09:25:10 // 35019
Totti (NagyVad)2010-05-31 09:25:06 // 35018
Mert ezeban cíííp a motor nem csak müanyagok tömkelege van bennük :-))))))
Marty2010-05-31 09:23:18 // 35017
Az a kormos nem azért állt ott a nagyvadak előtt, hogy berántsa őket???:))) Miért van nyitva mindnek a motorházteteje????:o:DDDDDDDDD
Andy2010-05-31 09:19:58 // 35016
Mike.2010-05-31 09:10:10 // 35015
Féjj az Alfásoktól! :-))
GT Ɨ|ѯ2010-05-31 09:07:39 // 35014
Gratula!!!!!!!!!!!!!!
A 2011-es AlfaCity-re mikor lehet ( már ) utalni a belépő árát?:-))
A 2011-es AlfaCity-re mikor lehet ( már ) utalni a belépő árát?:-))
Andy2010-05-31 08:56:38 // 35013
Azt nem tudjuk voltak más újságírók is kint? Esetleg várható másfelé is efféle? Csak, hogy felkészüljek! :)
Mike.2010-05-31 08:49:35 // 35012
A cikk már régóta nem érdekel.
És van olyan Alfás hozzászólás ami (szerintem) nem üti meg a vitatkozásra érett szintet.
De! Azt tűrhetetlennek tartom, hogy minden indok, magyarázat nélkül kitörölnek véleményeket amik, (bár nem látszik a szabályzatuk) szerintem kulturált és nem sért senkit. Maximum a cikk írójának igazságérzetét. (lelkiismeretet akartam, de az szerintem nincs neki)
Esetleg vegyék le a véleményezési lehetőséget, de az vérlázító, hogy csak a seggnyaló postok maradhatnak.
És van olyan Alfás hozzászólás ami (szerintem) nem üti meg a vitatkozásra érett szintet.
De! Azt tűrhetetlennek tartom, hogy minden indok, magyarázat nélkül kitörölnek véleményeket amik, (bár nem látszik a szabályzatuk) szerintem kulturált és nem sért senkit. Maximum a cikk írójának igazságérzetét. (lelkiismeretet akartam, de az szerintem nincs neki)
Esetleg vegyék le a véleményezési lehetőséget, de az vérlázító, hogy csak a seggnyaló postok maradhatnak.