Fórum >> Találkozók, események >> AlfaCity 2025 - július 11-12.
mesa2013-06-18 12:36:32 // 39411
Visszanéztem videóról, 16:10 volt, akkor Sterbinszky lehetett, ahogy tipoatti írta! :) Tartsa meg az Ég a jó ízlését!
Tedi2013-06-18 12:11:48 // 39410
Részemről nincs akadálya, 75-ösben még nem ültem gumifüstölés közben :)))
gecsa2013-06-18 09:49:55 // 39409
én mindig felajánlom a ledobott gumijaimat füstölésre, de innen még senki sem jelentkezett... :)
Coyote2013-06-18 09:29:02 // 39408
majd megengedem hogy beülj mellém amíg elfüstöljük a gumikat, de utánna TE cserélsz kereket :-D
gecsa2013-06-18 08:20:03 // 39407
kapunyitáskor olyan 15-20 autó állt sorba, késett a nyitás egy kicsit, de annyira gördülékeny volt a beléptetés, hogy mire ti jöttettek már mindenki bent volt a helyén.. :) és nem mindenki volt ott elővétes...
ystuc2013-06-18 08:14:47 // 39406
Nem álltam sorba. Meg is lepődtem, mert nem ehhez szoktam hozzá az évek alatt. Simán begurultunk negyed 10-kor. :-)
Fairlane2013-06-17 23:20:45 // 39405
Mármint 5:1? :D
Szabeee2013-06-17 22:58:51 // 39404
számomra minden évben a legjobb program a gumifüstölés.... igaz eddig csak nézni sikerült... kivéve az idén.... na majd talán AC 14-ben :)
Tedi2013-06-17 22:49:21 // 39403
Szavadon foglak :)))))
Coyote2013-06-17 22:46:41 // 39402
na majd jövőre ha elkészül a vas felújítása oda porkolok az aszfaltnak egy kicsit. remélem nem törik össze mint most.
meg kell kérdezni a népet hogy tart e igényt ilyenre a jövő évi AC-n.
max majd egyedül indulok magammal csapatban ;-) legalább tuti nyerek ;-)
meg kell kérdezni a népet hogy tart e igényt ilyenre a jövő évi AC-n.
max majd egyedül indulok magammal csapatban ;-) legalább tuti nyerek ;-)
159 Indigo Gray 2.4 Monster2013-06-17 22:34:28 // 39401
Most nem a dühről van szó csak példának írtam hogy akik voltak AC-n jól érezték magukat mert rengeteg gyönyörű autót láttak, mert a barátaikkal lehettek stb, addig a WW seknek az a jó hogy összetörnek egy autót. De ezért vagyunk mi Alfások mások :)
Tedi2013-06-17 22:34:17 // 39400
Volt olyan AC, amikor csapatok jelentkezését vártuk egy programhoz, már meg nem mondom, hogy mihez, mert érdeklődés hiányában elmaradt. A dugattyúdobó versenyt is azért hirdettük meg, mert programot akartunk azoknak, akik nincsenek el egész nap azzal, hogy beszélgetnek, járkálnak, shoppingolnak, satöbbi. Nyilván kicsit szűk a keresztmetszet, úgy értem, nem mozgat meg tömegeket, de az eddigi tapasztalatokból kiindulva nem is nagyon igénylik tömegek ezeket a - nevezzük így - csoportos foglalkozásokat. A gyerekeket leszámítva, persze :))
Ettől függetlenül természetesen minden évben szervezünk, és szervezni is fogunk egyéb programokat, de jelentős energiabefektetést nem ér meg, mert nem térül meg a kevés jelentkező miatt. És itt abszolút nem anyagi megtérülésre gondolok, mielőtt bárki félreértené!
Egyébként engem egy dolog keserített csak el, hogy a gumifüstölés elmaradt. Eddig mindig volt valaki, akár első-, akár hátsókerekes autóval. Aliék az oldtimer vasakkal nyilván nem akartak, 75-ösből pedig összesen volt 5 darab a találkozón. Persze, ez valahol természetes, mert huszonsok éve nem gyárt hátsókerekes autót az Alfa, szóval lehet, hogy ehhez hozzá kell szokni...
Ettől függetlenül természetesen minden évben szervezünk, és szervezni is fogunk egyéb programokat, de jelentős energiabefektetést nem ér meg, mert nem térül meg a kevés jelentkező miatt. És itt abszolút nem anyagi megtérülésre gondolok, mielőtt bárki félreértené!
Egyébként engem egy dolog keserített csak el, hogy a gumifüstölés elmaradt. Eddig mindig volt valaki, akár első-, akár hátsókerekes autóval. Aliék az oldtimer vasakkal nyilván nem akartak, 75-ösből pedig összesen volt 5 darab a találkozón. Persze, ez valahol természetes, mert huszonsok éve nem gyárt hátsókerekes autót az Alfa, szóval lehet, hogy ehhez hozzá kell szokni...
GTPeti2013-06-17 22:24:36 // 39398
Teljesen érthető a dühük. Annak a kis autójának a motorhangjában több passione van, mint egy Passat-ban összesen... B)
pb_2013-06-17 22:20:22 // 39397
Usa autók találkozóyán is volt ilyen momentum. Csak ott annyira beindultak a yátékosok, hogy még ki is gyúytották az áldozatot.)) Igaz, ez nem mostanában volt.)
Coyote2013-06-17 22:03:22 // 39396
lehet sátor alatt is szerelni, nem kell a napon.
jómagam szeretem a csapat játékokat.
szívesen vennék részt egy ilyenen.
jómagam szeretem a csapat játékokat.
szívesen vennék részt egy ilyenen.
vespa verde2013-06-17 21:59:06 // 39395
Nincs is annál jobb mint egy kis motorszerelés 35 fokban :))))
Bár erről inkább kérdezd meg Robi 33 TD véleményét, ő tesztelte ezt a programlehetőséget szombat délután. Szerencsére sikerrel :)
Bár erről inkább kérdezd meg Robi 33 TD véleményét, ő tesztelte ezt a programlehetőséget szombat délután. Szerencsére sikerrel :)
Coyote2013-06-17 21:48:13 // 39394
nagyon jó volt az idei AC, mégegyszer grat a szervezéshez.
az idő is csodás volt, bár így két év távlatából nekem azért kicsit hiányzott az eső ;-) már úgy megszoktam. :-D
a programokat tekintve, szerintem jolenne jövőre valami csapat program. pár fős csapatoknak. valami olyasmire gondoltam mint pl: reggel 10-től össze kéne szerelni egy komplett motort ;-) úgy hogy működjön és utánna azt kisorsolni a tombolan :-D na jó ez persze csak humor, de a szerelés az jó lehet.
vagy: lehetne például motorhazteto (bontott) festés
esetleg logikai feladatok.
szerintem a csapat programok sok embert meg mozgatnanak és nagy érdeklődés ovezne egy ilyet.
az idő is csodás volt, bár így két év távlatából nekem azért kicsit hiányzott az eső ;-) már úgy megszoktam. :-D
a programokat tekintve, szerintem jolenne jövőre valami csapat program. pár fős csapatoknak. valami olyasmire gondoltam mint pl: reggel 10-től össze kéne szerelni egy komplett motort ;-) úgy hogy működjön és utánna azt kisorsolni a tombolan :-D na jó ez persze csak humor, de a szerelés az jó lehet.
vagy: lehetne például motorhazteto (bontott) festés
esetleg logikai feladatok.
szerintem a csapat programok sok embert meg mozgatnanak és nagy érdeklődés ovezne egy ilyet.
Alfa GT-Csaba2013-06-17 21:07:14 // 39392
A zene jó volt,és inkább ezt hallgatom reggeltől estig ,mint Volf Katit!!!
NaTo2013-06-17 21:04:30 // 39391
Helyes. Látod, van akinek a Hip-Hop, van akinek a House, sőt lenne sok Alfás, akinek a Rock stílusú Alfa Amore jönne be. :) Nem lehet mindenkinek megfelelni... de nem is akarok ;)
tipoatti2013-06-17 20:59:39 // 39390
Várjuk. Az eredeti himnusz abszolút nem az én stílusom, de így tetszetősebb számomra jóval! ;)
tipoatti2013-06-17 20:57:58 // 39389
Alfacity előtti este, pénteken teljesen véletlenül belefutottam egy VW/Audi taliba, amit állítólag rendszeresen, havi alkalommal rendeznek meg a Lőrinc Center parkolójában (XVIII.ker). Naná, hogy itt is találkoztam ismerőssel, és addig, amíg dumcsiztunk egy keveset, voltam olyan pofátlan, hogy beparkoltam a rosso 156-tal a sorba. :)))) Előtte azért megkérdeztem, hogy kiteszem-e magam azen cselekedetemmel egy nyilvános lincselésnek, de határozott nem volt a válasz. Teljesen normálisak voltak a srácok, sokan megcsodálták a verdát - fikázás abszolút nem volt. Na, azért túl sokáig nem maradtam a helyszínen a politikai korrektség miatt. ;)
NaTo2013-06-17 20:55:11 // 39388
Ez volt a legnehezebb része az egésznek :) Na meg az, hogy a naptól semmit nem láttam a kijelzőkön, nem láttam, hogy mit keverek épp fel! De ezt nem is látni kell, hanem hallani :)
mizooo2013-06-17 20:53:13 // 39387
Hogy a fenébe bírtátok a színpadon, a tűző napon? Dumáltuk haverokkal, hogy le a kalappal előttetek :) várjuk a zenét.
NaTo2013-06-17 20:51:13 // 39386
Én is nagyon jól éreztem magam Alfacityben. Igaz kissé leégtem, de legalább meglett az alapszínem. :)
Remélem senki nem szenvedett maradandó halláskárosodást a zenéimtől :) Köszönet mindenkinek a dícsérő szavakat, és megértem azokat is ,akiknek ez a stílus nem tetszik. Ez ilyen. :)
Aki szeretné, az hamarosan letöltheti az Alfa Amore House remixét, nemsokára feltöltöm és megosztom veletek a letöltési linket.
Remélem senki nem szenvedett maradandó halláskárosodást a zenéimtől :) Köszönet mindenkinek a dícsérő szavakat, és megértem azokat is ,akiknek ez a stílus nem tetszik. Ez ilyen. :)
Aki szeretné, az hamarosan letöltheti az Alfa Amore House remixét, nemsokára feltöltöm és megosztom veletek a letöltési linket.
159 Indigo Gray 2.4 Monster2013-06-17 20:44:10 // 39385
Bocs ezt új üzenetbe akartam :)
159 Indigo Gray 2.4 Monster2013-06-17 20:43:26 // 39384
Egy kis off : Munkatársammal beszélgetek ma és szóba került a hétvége, áradoztam AC ről milyen jó volt erre ő, én is voltam Sopronban fosvágen találkozón (mer hát mi más ha nem paszatja ven) kérdem milyen volt erre jó a nap fénypontja hogy a kemény fóócvágenesek csákányokkal szétvertek egy Fiat Seicentot. Mondom gratulálok színvonalas esemény lehetett. Na ilyen helyre mennyen az ember gyerekekkel jó példát lehet ott tanulni.
Totti (NagyVad)2013-06-17 20:15:59 // 39383
Csak úgy mint te:-))) Meg ott csúnyán néznének ránk hajnalba mikor meg érkeznek az üzemeltetők!!!
Andy2013-06-17 20:14:36 // 39382
Ja, jó az ott ahol van. A másiknál hová mennél gittelni óránként! ;))))
Totti (NagyVad)2013-06-17 20:12:46 // 39381
Komolyra fordítva van program ötletem Csigával már beszéltük holnap rád csörgök!
Totti (NagyVad)2013-06-17 20:11:33 // 39380
Különben meg korán kell érkezni és nem kell sorban állni! :-)))
Totti (NagyVad)2013-06-17 20:10:21 // 39379
Szerintem nem kell a bejárattal variálni jó így ahogy van !
gecsa2013-06-17 20:08:30 // 39378
mi csak negyed órát, plussz a a tíz percet, amit késett a kapunyitás..:D
Halesz2013-06-17 19:54:20 // 39377
Az ötlet jó, de sajna azért kivitelezhetetlen, mert a főkapu előtt nem lenne annyi hely sorban állni...
Azért a hátsó úton összegyűlik annyi autó, amennyi nem lóg ki a főútra...
Bár idén már elég szétszórva érkeztek a konvojok, talán nem lett volna gond, de én nem láttam kintről, mennyit álltatok sorba... tényleg, mennyit álltatok sorba? :)
Azért a hátsó úton összegyűlik annyi autó, amennyi nem lóg ki a főútra...
Bár idén már elég szétszórva érkeztek a konvojok, talán nem lett volna gond, de én nem láttam kintről, mennyit álltatok sorba... tényleg, mennyit álltatok sorba? :)
gecsa2013-06-17 19:45:57 // 39376
mondjuk ebben is van valami..:D bár igazából délután már mindenki közlekedett minden irányba...
'''''2013-06-17 19:24:17 // 39375
Ha már kérdezed az észrevételeket:
Nekem és szerintem többeknek csak egy nem tetszett: a bejárat.Nem lehetne a főkapun bemenni és kifelé a poros mellékúton távozni?
A szervezésért és a befektetett energiáért természetesen csak köszönetet tudok mondani!
Nekem és szerintem többeknek csak egy nem tetszett: a bejárat.Nem lehetne a főkapun bemenni és kifelé a poros mellékúton távozni?
A szervezésért és a befektetett energiáért természetesen csak köszönetet tudok mondani!
Halesz2013-06-17 17:35:53 // 39374
Sziasztok!
Magamhoz tértem én is :)
Szinte hihetetlen, hogy két esős év után végre napsütésben (sőt, durva kánikulában) tarthattuk meg AlfaCity-t! Örülök, hogy ennyien eljöttetek, kicsit tartottam attól, hogy az elmúlt két év időjárása miatt sokan meg se próbáljátok :) (amúgy vasárnap délután 3-kor akkora szupercella volt Komárom felett... ha szombaton van, asszem mindent elmos, úgy esett...)
Egy dologért mindenképpen szeretnék elnézést kérni, ez pedig a gyerekprogram. Sajnos az illető, aki ugrálóvárat, arcfestést, stb. hozott volna AlfaCitybe, péntektől elérhetetlenné vált, és már nem tudtunk helyette mást találni :( Nem fogok magyarázkodni, nagyon sajnálom, tudom, hogy nagyon hiányzott.
A következő évben erre kiemelten fogunk figyelni. Ha tud valamelyikőtök ilyen feladatra megbízható céget, várom a javaslatot, az alfás-közeli cégek előnyt élveznek :)
Ez az AlfaCity már az ötödik volt az erődben, így mindegyikünk jól tudta már a dolgát, időben elkészültünk mindennel, a beléptetőkapu és a színpad már pénteken délután 4-kor állt (lásd Dekka videóját), és a 9-es kapunyitással is csak pár percet késtünk :)
Itt szeretném külön kiemelni mindazokat innen az Alfa Amoréról, akik sokat segítettek idén: Niki, Rita, Bazsi, Beegee, Csongor, Dekka, G-Mann, NGC, Teddy, TSiga, vm (NagyVad)
A tombola kapcsán kérdeztétek, hogy miért nem húztunk újra. Régebben pont azért kaptunk kritikát, amiért újrahúztuk azokat, akik nem tudtak az eredményhirdetésig maradni. Ezen most változtattunk, de most meg ez nem tetszett pár embernek :) Hát ebből is látszik, hogy mindenkinek nem tudunk megfelelni sajnos.
Idén egyébként minden eddiginél több ajándékot sorsoltunk ki, reméljük, hogy jó helyre kerültek/kerülnek. Azokkal a nyertesekkel, akik nem voltak már ott, a héten felvesszük a kapcsolatot.
Egyébként úgy tűnt, az sem volt egyértelmű, miért nyert kétszer is valaki. Két sorsolásuk volt, az elővételes jegyvásárlók között és a programfüzetben található tombolaszelvényt leadók között is sorsoltunk ajándékokat.
Többen kritizálták az ételeket is, viszont másnál pedig jókat olvastam a konyháról... Ez is nehéz téma, jövőre figyelünk arra, hogy nagyobb legyen a választék, akkor talán nem lesz ezzel gond.
A jövőre nézve várunk további javaslatokat, milyen aktivitásokat tudtok még elképzelni egy ekkora tömeget megmozgató autós találkozón. Vegyétek figyelembe, hogy ilyenkor nehéz több száz autót megmozgatni, szóval például az autós felvonulást ne írjátok :)))
A hét közepéig lesz egy hosszabb beszámolónk is a rendezvényről, addig a Facebook-oldalon érdemes nézelődni.
Magamhoz tértem én is :)
Szinte hihetetlen, hogy két esős év után végre napsütésben (sőt, durva kánikulában) tarthattuk meg AlfaCity-t! Örülök, hogy ennyien eljöttetek, kicsit tartottam attól, hogy az elmúlt két év időjárása miatt sokan meg se próbáljátok :) (amúgy vasárnap délután 3-kor akkora szupercella volt Komárom felett... ha szombaton van, asszem mindent elmos, úgy esett...)
Egy dologért mindenképpen szeretnék elnézést kérni, ez pedig a gyerekprogram. Sajnos az illető, aki ugrálóvárat, arcfestést, stb. hozott volna AlfaCitybe, péntektől elérhetetlenné vált, és már nem tudtunk helyette mást találni :( Nem fogok magyarázkodni, nagyon sajnálom, tudom, hogy nagyon hiányzott.
A következő évben erre kiemelten fogunk figyelni. Ha tud valamelyikőtök ilyen feladatra megbízható céget, várom a javaslatot, az alfás-közeli cégek előnyt élveznek :)
Ez az AlfaCity már az ötödik volt az erődben, így mindegyikünk jól tudta már a dolgát, időben elkészültünk mindennel, a beléptetőkapu és a színpad már pénteken délután 4-kor állt (lásd Dekka videóját), és a 9-es kapunyitással is csak pár percet késtünk :)
Itt szeretném külön kiemelni mindazokat innen az Alfa Amoréról, akik sokat segítettek idén: Niki, Rita, Bazsi, Beegee, Csongor, Dekka, G-Mann, NGC, Teddy, TSiga, vm (NagyVad)
A tombola kapcsán kérdeztétek, hogy miért nem húztunk újra. Régebben pont azért kaptunk kritikát, amiért újrahúztuk azokat, akik nem tudtak az eredményhirdetésig maradni. Ezen most változtattunk, de most meg ez nem tetszett pár embernek :) Hát ebből is látszik, hogy mindenkinek nem tudunk megfelelni sajnos.
Idén egyébként minden eddiginél több ajándékot sorsoltunk ki, reméljük, hogy jó helyre kerültek/kerülnek. Azokkal a nyertesekkel, akik nem voltak már ott, a héten felvesszük a kapcsolatot.
Egyébként úgy tűnt, az sem volt egyértelmű, miért nyert kétszer is valaki. Két sorsolásuk volt, az elővételes jegyvásárlók között és a programfüzetben található tombolaszelvényt leadók között is sorsoltunk ajándékokat.
Többen kritizálták az ételeket is, viszont másnál pedig jókat olvastam a konyháról... Ez is nehéz téma, jövőre figyelünk arra, hogy nagyobb legyen a választék, akkor talán nem lesz ezzel gond.
A jövőre nézve várunk további javaslatokat, milyen aktivitásokat tudtok még elképzelni egy ekkora tömeget megmozgató autós találkozón. Vegyétek figyelembe, hogy ilyenkor nehéz több száz autót megmozgatni, szóval például az autós felvonulást ne írjátok :)))
A hét közepéig lesz egy hosszabb beszámolónk is a rendezvényről, addig a Facebook-oldalon érdemes nézelődni.
tipoatti2013-06-17 17:24:12 // 39373
Sterbi játszotta le!
Tedi2013-06-17 17:02:59 // 39372
Elég nagy eséllyel a Dj Teammel érkezett srác volt az, Valentino Reas, ő játszott 1300-ig, aztán 1500-ig Nato, 1700-ig pedig Sterbinszky.
Halesz2013-06-17 16:17:37 // 39371
Fejből én sem vágom, de lány nyerte, az biztos :) Az Autóklub fogja értesíteni őt :)
Végül hatan léptek be a helyszínen, így 6:1 volt az esély megnyerni :)
Végül hatan léptek be a helyszínen, így 6:1 volt az esély megnyerni :)
gecsa2013-06-17 16:09:48 // 39370
na, az még kellett volna...:)
így is hallgatok.. ;)
így is hallgatok.. ;)
gecsa2013-06-17 16:08:54 // 39369
női név volt, de mindenki fel lesz keresve, aki nyert...
W.2013-06-17 16:06:24 // 39368
Ki nyerte az Autóklub bicaját? Én váltottam tagságit egy évre...:)
Zabbancs2013-06-17 16:00:08 // 39367
Ezen nem csodálkozunk :D
Zabbancs2013-06-17 15:59:38 // 39366
Pedig mi próbáltunk elcsalni még a buliba... :D
Hatalmas nagy buli volt!!! Még ilyet!! :)
Napernyő, pléd nálunk se volt... a fejem enyhén vörös is lett :D
Hatalmas nagy buli volt!!! Még ilyet!! :)
Napernyő, pléd nálunk se volt... a fejem enyhén vörös is lett :D
JCsabi2013-06-17 15:46:29 // 39365
Kérdezném az illetékeseket, hogy lehet tudni valamilyen statisztikát?
Hány autó gyűlt össze az idén?
Hány autó gyűlt össze az idén?
mesa2013-06-17 15:44:31 // 39364
Nagyon jó volt az idei Alfacity, köszönjük a munkátokat! :)
Kár, hogy a beharangozott gyermek programok (is) elmaradtak, még szerencse, hogy a Sárga angyalok hozták azokat a fura szemüvegeket, amikkel el tudtak szórakozni.
S persze az erőd is minden évben többet mutat magából! :)
Nekem külön pozitív élmény, hogy valamelyik DJ tolta a Soothe My Soul-t a Depeche Mode-tól, így kifejezetten emelve a komfort érzetemet! :D
Jövőre ugyanott, ugyanilyen verőfényes időben, veletek!
Kár, hogy a beharangozott gyermek programok (is) elmaradtak, még szerencse, hogy a Sárga angyalok hozták azokat a fura szemüvegeket, amikkel el tudtak szórakozni.
S persze az erőd is minden évben többet mutat magából! :)
Nekem külön pozitív élmény, hogy valamelyik DJ tolta a Soothe My Soul-t a Depeche Mode-tól, így kifejezetten emelve a komfort érzetemet! :D
Jövőre ugyanott, ugyanilyen verőfényes időben, veletek!
gecsa2013-06-17 13:42:06 // 39363
elmentünk aludni, mert már kellett...:)
ValeRossi462013-06-17 13:38:47 // 39362
Gecsa,mesélj mi történt a kempingben ??? :D Nem emlékszem a végére....:(