Még mindig kapható nálam
női és
férfi alfás felső! Az
Ystuc-féle stilizált logó van a felsőkbe
hímezve (nem szitálás, hanem hímzés!).
A női fazon karcsúsított, csónaknyakú, ami a hagyományos T alakú pólókkal ellentétben csinosan is néz ki a hölgyeken. A férfi póló a hagyományos T fazon. A felsők piros és fekete színben kaphatóak.
A hímzés a fekete felsőn pirossal, a piroson feketével vannak. Egyéni kérésre a fehér hímzés is megoldható.
A női felsők 36-42-es méretig, a férfi felsők S-től XXL-ig vannak.
A pólók anyaga pamut, minőségi, nem gagyi kínai!!!
Az ára 5000Ft - Tudom, hogy nem olcsó, de ennyibe kerül az, hogy a logó ne egy ötszáz forintos kábé egyszer használatos kínai felsőre kerüljön, illetve a hímzések is egyenként készülnek, aminek az árát öltésenként számolják...
Egyéni kérésre további lehetőségek: elküldheted saját felsődet is, ha nem bízol az én ízlésemben - de mivel itt előbb neked kell eljuttatni hozzám, majd nekem vissza, kissé macerás, csak ha nagyon ragaszkodsz hozzá, akkor legyen így. Ez esetben a hímzés ára 1800Ft (plusz postaköltség).
Szintén van lehetőség a név, a nick logó alá való hímzésére alfa betűtípussal. Ez viszont egyéni ár - hiszen karakterfüggő. Szólj, ha ilyen vágyad is van.:)
A női felsőkről tudok képet mutatni - a férfi T alakú felsőt mindenki el tudja képzelni, látott már olyant :P