bb182005-12-28 10:23:41 // 689
sajna a képek nem valami jok, még tanulni kell az uj gépet.
bb182005-12-28 10:22:35 // 688
Mike.2005-12-27 20:20:14 // 685
Az alap az víz, só, bors, babérlevél, egész vöröshagyma, egész fokhagyma. Ezt összeforralod, lehűtöd és a malacra öntöd. Olyan edényt válasszatok amiben teljesen ellepi a páclé. Egyébb fűszerrel is kiegészithető az alap, de az is elegendő. Az idő 3-7 nap.
Sütés közben szalonnával és mézes sörrel felvátva kenegetni kell. A fülét és a farkát alufóliával be kell tekerni, mert megég. Ha egyébb kérdés van szólj. :-)
GEORGE2005-12-27 19:51:25 // 684
Szeva urak-hölgyek.
A barátomék malacot akarnak sütni újévre.
Tud valaki valamienpácot hozzá???
csocsi2005-12-19 20:59:16 // 683
Akkor reggelig már kihúzod valahogy :-)))
mszabika2005-12-19 20:50:45 // 682
csak ezt ettem :DDDDD
csocsi2005-12-19 20:16:21 // 681
Te ilyenkor még tudsz enni? :-))
mszabika2005-12-19 20:15:18 // 680
csocsi2005-12-04 20:30:04 // 679
Remélem jól laktál azért :-))
bb182005-12-04 16:50:21 // 678
és ehez mit szoltok :
( a mai ebédünk volt )
Pulykamell szeletek enyhén klopfolva, fokhagymás tejben áztatva egy napig, majd zsemlemorzsában megforgatva kivajazott tepsibe, nyakon önteni tejfellel, és böven megszorni reszelt sajttal. igy addig sütni amig arany szinü nem lesz a sajt.
mit mondjak, valami isteni.
GEORGE2005-12-04 15:45:05 // 676
Hát ha egyszer nekem készült .-))
csocsi2005-12-04 10:00:55 // 675
Más "tollával" akarom mondani süteményével ékeskedsz? :-))))
bb182005-12-03 19:27:51 // 674
semmi gond, majd megoldod valahogy. ügyes gyerek vagy te ! :-))
GEORGE2005-12-03 18:08:54 // 673
Egyenlőre az van tervbe, hogy most Kando777 jön paksra , de szerintem addigra elkopik ez az adag, most épp itt van mszabika is aki segit az eltüntetésben :-)))
bb182005-12-03 18:05:25 // 672
hozhatnál belöle ha jöttök kandoval. :-))
mikor is lesz ?
GEORGE2005-12-03 17:00:21 // 671
Mikor még lágy volt, miért ne :-)
Nem a sütés után hajlitotta :-))
Mike.2005-12-03 16:58:38 // 670
És törés nélkül sikerült neki. :-))))))))))
GEORGE2005-12-03 16:55:12 // 669
Azért kanyarodik a tepsiben a tekercs mert túl hoszúra csinálta és már nem akarta elvágni inkább bevettete vele a kanyart :-)
Mike.2005-12-03 16:53:07 // 668
Az Íz a lényeg! Vedd le a szemüveget vagy csukd be a szemed és úgy élvezd. :-)))
GEORGE2005-12-03 16:50:29 // 667
A Szilvi szerint diós beigli, de most készitette először :-))))
izre jóóó :-)
külalak még javulni fog :-))))))))))
Mike.2005-12-03 16:48:06 // 666
Ez mi? Diós kalács? :-)))
csocsi2005-12-03 15:38:31 // 664
Az is nagyon finom :-)))))))))))
GEORGE2005-12-03 15:34:08 // 662
Ilyen kérdést!!
Hát persze!!!!! :-)
Atek2005-12-03 15:33:09 // 661
ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ de guszta. Én meg ehetem a primerköri kosztot :((((((((((((
csocsi2005-12-03 15:32:56 // 660
Te ezt mind megérdemelted? :-)))
GEORGE2005-12-03 15:30:46 // 658
csocsi2005-11-22 11:52:27 // 656
Látom benned mindig lehet bízni :-)))
Ez már önfeláldozás
GEORGE2005-11-22 11:45:28 // 655
Ha vitatkoztok, hogy ki szeletelte, csak a vita lezárása képpen elválalom ám :-))))
csocsi2005-11-22 11:42:50 // 654
Azt ne mondd hogy te voltál :-))
mszabika2005-11-21 15:29:50 // 653
:DDDDDDDD
és ki szeletelte fel az uborkákat?????? az is nagy meló lehetett ám.... :)))))))))
Mike.2005-11-20 18:11:42 // 651
Jól van, elnézem neked ezt az elszólást, de nem felejtek és majd akkor súlytok le rád, amikor legjobban nem várod. Hehehehe :-))))))
csocsi2005-11-20 18:05:17 // 650
Így is sokat írt rólatok :-))
csocsi2005-11-20 18:04:13 // 649
Csak ne nekem kelljen megenni! :)))
bb182005-11-20 17:50:30 // 648
hát ez az hogy én is ilyeneket hallottam, ráadásul megbizhato helyekröl. a családbol is meg az ismerettségi körböl.
ehhez képest meg igy jártunk, bár én is jobban örültem volna ha jobb lett volna a tapasztalat.
igy jártunk.
max legközelebb akkor megyek ha valaki meghiv. ha jo lesz akkor visszamegyek máskor is.
Mike.2005-11-20 16:21:50 // 647
Igen, most jut eszembe, van kettő ego pólóm. :-)))
Mike.2005-11-20 16:19:44 // 646
Gondolod? Hát.., izé.., nem is tudom. :-)))
Blacky2005-11-20 16:12:41 // 645
Na neked is van egod:):)))
Mike.2005-11-20 15:47:45 // 644
Iggen. Ez az. Na most már mindenki tudja mitől volt olyan f@sza a kaja. :-)))
Balage2005-11-20 14:21:44 // 642
Üdv mindenkinek!
Szegeden voltunk a 7végén, és találtunk egy nagyon jó helyet. Meglepő módon kivülről nem is gondoltuk volna.
Menü
Nikol: Roxy pulykarolád,
Balage: juhtúrós, bacon-ös szűzérmék kemencés burgonyával.
Nagy jó, nagyon finom, emberes adag, és olcsó! Ketten borravalóbal 2800.
Cím: Szeged, Deák Ferenc, Híd utca sarok, pincehelyiség.
Mindenkinek szívből ajánlom!
GEORGE2005-11-20 14:09:14 // 640
áááá ez csak úgy jött :-)))