Két magyar levest is beválasztottak a világ legjobbjai közé
Mondjuk az első hely és/vagy környékét érdemelték volna...! :)
Kazes☻2023-10-04 13:39:28 // 12639
GT Ɨ|ѯ2023-10-01 13:17:33 // 12638
GT Ɨ|ѯ2023-09-30 10:28:38 // 12637
Kazes☻2023-09-27 10:45:46 // 12636
GT Ɨ|ѯ2023-09-27 07:00:41 // 12635
Kazes☻2023-09-24 23:04:14 // 12634
GT Ɨ|ѯ2023-09-22 07:57:55 // 12633
Kazes☻2023-09-21 17:13:19 // 12632
GT Ɨ|ѯ2023-09-19 17:47:45 // 12631
Kazes☻2023-09-15 18:37:39 // 12630
GT Ɨ|ѯ2023-09-15 06:57:06 // 12629
Kazes☻2023-09-14 20:35:21 // 12628
GT Ɨ|ѯ2023-09-10 20:37:52 // 12627
Kazes☻2023-09-10 18:43:18 // 12626
GT Ɨ|ѯ2023-09-10 12:45:16 // 12625
GT Ɨ|ѯ2023-09-08 19:17:50 // 12624
GT Ɨ|ѯ2023-09-06 09:45:19 // 12622
Kazes☻2023-09-05 21:51:51 // 12621
GT Ɨ|ѯ2023-09-05 16:44:19 // 12620
Kazes☻2023-09-03 17:39:21 // 12619
GT Ɨ|ѯ2023-09-03 07:39:41 // 12618
Kazes☻2023-08-31 21:24:29 // 12617
GT Ɨ|ѯ2023-08-31 16:37:41 // 12616
Kazes☻2023-08-09 19:40:56 // 12615
GT Ɨ|ѯ2023-08-09 17:51:48 // 12614
ez nem az a menü:-)
Kócosw2023-08-09 07:48:04 // 12613
GT Ɨ|ѯ2023-08-05 14:44:04 // 12612
Kazes☻2023-08-03 18:21:35 // 12611
GT Ɨ|ѯ2023-08-01 15:46:43 // 12610
GT Ɨ|ѯ2023-08-01 06:12:12 // 12608
vótmá de örökzöld:-D
Zsolt1552023-07-31 22:25:27 // 12607
GT Ɨ|ѯ2023-07-30 13:04:42 // 12606
Kazes☻2023-07-29 21:04:40 // 12605
GT Ɨ|ѯ2023-07-29 19:26:51 // 12604
Kazes☻2023-07-29 15:21:24 // 12603
GT Ɨ|ѯ2023-07-29 10:42:40 // 12602
Kazes☻2023-07-27 13:48:52 // 12601
Kazes☻2023-07-26 18:16:11 // 12600
Nagyon helyes! Ehhez képest szinte az összes főzős/sütős műsorban lígő - lógó hajakkal machinálnak a delikvensek... : /
GT Ɨ|ѯ2023-07-26 17:34:30 // 12599
Kazes☻2023-07-24 17:24:18 // 12598
GT Ɨ|ѯ2023-07-24 07:23:31 // 12596
Barilla 00-s, porélesztő, 270 celsius, alsó-felső villanysütő, feltéteknél oliva, par.püré, kolbászkrém, sajt olasz bazsalikom meg a kertből
Kazes☻2023-07-23 19:37:03 // 12595
00- ás liszt, élesztő, sima villany (grill, vagy felső) sütő ~250°C?! Vagy 00-ás liszt, kovász, kemence (350 - 450°C)?! Vagy sima 55- ös liszt, porélesztő, villany alsó+felső sütés ~180°C?!
Ez is érdekelne. Ha nem baj.
🙂
Ez is érdekelne. Ha nem baj.
🙂
GT Ɨ|ѯ2023-07-23 18:47:50 // 12594
olasz recept és olasz nyersanyagokból, itthon
Kazes☻2023-07-23 14:12:29 // 12593
Klassz! Hiába, aki tud, az tud. Hogyan készült? 🙂
GT Ɨ|ѯ2023-07-23 11:54:06 // 12592
Kazes☻2023-07-19 21:03:57 // 12590