Sziasztok, az utóbbi időben ez a 3. spanyol sorozat, amit láttam és nagyon jó volt. Hab a tortán, hogy az egyik "csúnyabácsi" egy 2.2 Giulia -t használ.. :)
Mulan 10/7
Kicsit jobbra számítottam. Nem szeretem ezeket a távol-keleti effekteket, mikor egy ember felszalad a 20 méter magas falon... Farkasok öröksége 10/6
A forgatókönyvíróhoz lenne egy-két kérdésem. Mary 10/6
Tyű, a szökést nemrég láttam, szvsz 10-es és, nagyon tetszett!
Ahogy a Gettómilliomos is nálam 10/10... ütősek!😁
Viszont a Csúcshatás már nem szólt akkorát, hiába van benne az egyik kedvencem, De Niro... 😒
Lélekvihar 10/8
Háborús, Lett film. Nem igazán marad el az amerikai filmektől. Miután összecsaptunk. 10/5
Az első rész után ez egy nagy csalódás. Túl nyálas! Minőségre a Hallmark csatornán futnak ilyenek. A tulajok 10/4
Túl kiszámítható thriller, tele hülyeségekkel. Halálom napja 10/6
Semmi különös. Thriller. Sosem késő 10/5
Látlak
Nem rossz, igazából még izgalmasnak is mondható, tényleg csak a legvégén derülnek ki a dolgok.
10/8 Az éjszakai járőr
Ez sem volt annyira rossz, de izgalmasnak nem mondanám.
10/7
Szökés Pretoriaból
Harry Potter szökni próbál a börtönből. :-DDD
10/9 #kövessbe
Nagyon hasonló a Fűrész filmekhez, eleinte nem is vártam sokat a filmtől. Aztán a végén jött a hatalmas csavar, amire tényleg senki nem gondol. :-)
10/7
Palm Springs 10/7
Olyan, mint az Idétlen időkig. Csak gyengébb. De egyszer nézhető ezekben az ínséges időkben. :) Alkalmi randevú 10/7
Romantikus, csajjal nézős... Gazfickók 10/7
Rossz házba törnek be. Érdekes látni Stephen King bohócát smink nélkül :) Ő a főszereplő. Garantált szerelem 10/7
Ez is romantikus. Karmouz ostroma 10/7
Boykát bírom (Scott Adkins), de ebbe a filmbe szerintem pont fölösleges volt a szerepe.
Üdv Urak,
Próbálkozom evvel a Kodi dologgal, nem túl sikeresen.
Egyszerűen nem tudom beállítani az smb-t úgy hogy történjen valami is.
Invalid argument az üzenet.
Dnla-n keresztül gyorsan megtalálta a megosztott mappát, de szaggat néha.
Ha esetleg van ötlet, akkor ne tartsátok vissza. Köszönöm előre is!