A Ferrari számára kisütött a nap Sepangi esőben
A Ferrari elnöke, Luca di Montezemolo a rendkívüli Fernando Alonsót méltatta a malajziai győzelme után. (F1csatorna)
Osszeeskuves elmelet: Vettel a Ferrariban? Schumacher kozvetitesevel akar ossze is johetnenek, mar tavaly is be-be szolt vagy utasitast szegett a csapattal szemben. Iden meg raadasul nem is mennek a dolgok naluk. A ferrari-nak megerne ra penzt aldozni hiszen nagyon jo kepessegu es Schumacherhez hasonloan sokat segit az auto fejleszteseben. Aztan hogy Alonso vagy Massa helyere az mar nyitott kerdes.
Szerinted nem, a versenybírók szerint meg igen. Ez viszont változtat a lényegen. ;))
Sajnos nem először van már útban az a szerencsétlen nyári mikulás. :((
Nem, nem. Kartekiyánnak - vagy ki a rosszsebnek. Nem láttad, hogy ráhúzta az autót? Oké, hogy a Button-féle bulinál az angol volt kissé túlzottan bátor, de itt egyértelműen az indiai volt a hunyó. :))
Én is felvettem. Csak minek? :DD
Bezzeg 2008-ban csak az utolsó futamot tudtam felvenni.
A '09-es félig, a '10, '11-es szezon meg végig megvan. Csak tudnám, mi a ráknak? :DD
Nem ismétlik valamikor? Délelőtt sajna nem láttam a futamot, a magyar tévé meg 23:40-kor kezdi ismételni, rövid lesz az éjszaka. Holnap dolgozni kéne menni.