Fórum >> Régiók >> Keleti Vég

Trombozis2006-04-02 19:22:10 // 11415
Szevasz srác! Képek? Valaki kérem tegyen fel képeket, mert egyet sem csináltam. És így utólag rossz. Legközelebb inkább lefotózok mindenkit.
lac1462006-04-02 19:17:12 // 11414
Üdv Mindenkinek!:))) Sajnos csak most kerültem gép közelébe, de örülök, hogy szombaton ennyien összejöttünk a Keleti Vég topicból!:))) Jó kis buli volt az egész szombati nap, kezdve a pályán való vonulásunktól ehészen az esztergomi taliig!:)))
Trombozis2006-04-02 19:16:51 // 11413
:-))) Nem örült volna neki. Nem értem miért. Pedig volt már olyan, hogy 205-tel döngettük és ott ült mellettem. De lehet azért mert 2-3 hete meghalt autóbalesetben egy haverunk és utána ahogy beült a kocsiba félt mindentől (szembe jövő kaminyon, stb) Birka vagyok erre nem is gondoltam. De azért az érdekes volt, hogy az önindítómat nem tudtam megmutatni senkinek, mert mindig pöcre beindult. :-)))))))))))))))))
12006-04-02 19:15:16 // 11412
Első olvasatra pedig elég felelősségra vonás "szaga" van. Igazad van abban hogy mindenki járhat így. Sőt akár én is járhattam volna így mert engem is lehagytak, és én sem tudtam a telszámukat azoknak akik "elhagytak". Utólag persze már mi is okosabbak vagyunk, hogy hogyan is lett volna jó a megoldás. Remélem azért az első csalódottságán túl már Erika is másképpen gondol vissza a történtekre, és nem neheztel ránk "cserbenhagyókra".
tt (tt Alfa team)2006-04-02 19:04:00 // 11411
Szia Norbi! Bár sajnos valóban nem voltam az akkori konvoj tagja, és valószínűleg én sem veszem észre, ha a konvoj végéről lemarad valaki, asszem senkit meg nem sértettem a véleményemmel, ami teljesen általános, és akár minden autósra kiterjedő lehet. Ezért nem értem, mi az a véleményem amivel nem értesz egyet, amikor egy egymásra nagyobb odafigyelésre próbálok finoman ösztönözni autósokat. Mi sem természetesebb, ha az ember nem vesz észre valakit, nem áll meg. Ezért nem lehet, nem is kell senkit felelősségre vonni, és ezzel nem is kell Erikából mártírt faragni. Mindenki járhat így, sajna néhányunk biztosan fog is, itt csak az a feladat, ha ilyet látunk, ami tőlünk elvárható, azt megtegyük.
Kilo166 (Droid#1)2006-04-02 19:03:24 // 11410
:((( Utolsó infom rólatok, mikor kimentetek az M3-asra, kb. akkor beszétlem FoToSsal, és jó utat kívántam. Utána már senki sem adott jelzést, hogy merre jártok. Tudom... klikkesedek és kiutáltok. Ja... de Tomi147-tel még beszéltünk később.
12006-04-02 19:01:47 // 11409
Pedig felfelé "csak" 140 környékén nyomultunk. Mit szól volna a hazafelé tempóhoz (160-180) ? :-))) Hidd el nem állt szándékomban megrémíteni...
12006-04-02 18:59:30 // 11408
Én FoToS-sal beszéltem, és Ő mondta hogy szól neked, mivel Te (Ti) még úgyis Pesten vagytok.
Trombozis2006-04-02 18:59:11 // 11407
Igen-igen. Legjobban a csaj ijedt meg az anyós ülésen. Sajnálom szegényt. Ő már az út elején remegett. Nem szereti a száguldást. Hazafele meg volt nyugodva, hogy nem konvojban mentünk. Úgy jobban érezni a tempót, mert közel vagyunk egymáshoz. Visszafel eggyel hamarabb jöttem le a pályáról, de így is annyit mentem, mint amire számítottam. Bő 8.2-es fogyasztással.
Kilo166 (Droid#1)2006-04-02 18:57:45 // 11406
És miért nem történt meg az a szólás?
Kilo166 (Droid#1)2006-04-02 18:46:46 // 11405
Csááááááááááááááááá lányok!!!!!!!!!
12006-04-02 18:43:45 // 11404
Ó! Én ezt észre sem vettem, pedig végig sasoltam a tükröt, hogy előzéskor szabad e a belső sáv, nem szakadtak le nagyon a többiek stb. De tényleg jó hogy nem lett baj :-)
Trombozis2006-04-02 18:34:22 // 11403
Szevasz! Téged meg a pályán majdnem megtoltalak. Tartottuk a 140-et odafele és amikor csatlakozott jobbról egy fekete 147-es akkor szólt a csajos, hogy fékezzek. Én a 147-est néztem. Szóval ennyi, ha nem figyel valaki. Kormány balra és kerültem ki mindenkit. Közben megcsúszott a kocsi hátulja. Pedig még előtte figyeltem a nyilakat, amik fel voltak festve a követési távolság miatt. Az nem volt meg. Örülök, hogy senkinek nem esett baja.
12006-04-02 17:55:03 // 11402
Kedves tt! Mivel valójában csak részben ismered a történetet (és nem is olvastál vissza) ezért kicsit helytelen a "véleményed". Mint ahogyan azt Panterrona is írta, konvojban indultunk. Ez nem jelenti azt, hogy egymás seggében jöttünk végig a pályán (engem is lehagytak, én is mentem elől, pedig 170 volt az átlagtempó) . Az indulás után történhetett meg Erika lerobbanása, mert nekem is FoToS szólt hogy lerobbant (ekkor mi már több km-re lehettünk tőle)+még a telefon számát sem tudta senki (talán csak FoToSnak volt meg). Utolsó infó Erikáról, hogy FoToS szól Kilo166-nak (mivel Ő Pesten maradt a párjával), hogy onnan próbáljon meg segíteni neki. Tomi147 is későn vette észre az út szélén ácsorgó autót (gondolom a belső sávban tolták a vasnak). Szóval azért nem egy olyan tásraság aki csak úgy otthagyja a másikat. Ez az én véleményem. Most megyek megkérdezem FoToS-t tud e már valami újabb infót.
Panterrona2006-04-02 17:35:21 // 11401
ne is mond, én is elég sok sárgán mentem át, pedig próbáltam belehúzni, h még ti is átférjetek!
Trombozis2006-04-02 17:27:55 // 11400
Én téged meg Tomi147-et figyeltem és követtem. Volt olyan, hogy 3 autó volt köztünk, de a szemem a pályán volt és nem egy piroson mentem keresztül. Tomi147 hívtál, hogy majd álljak rád a rendszám miatt, de nem nagyon tudtam + le is kellett fordulnom a legközelebbi benzinkútra.
Panterrona2006-04-02 17:12:16 // 11398
Köszi, egyébként, nem ez volt az első pesti utam, csak a megszokott útvonalat azért már nyomja az ember, de bevallom férfiasan, most lövésem se volt merre kell menni, ezért rábíztam magam a csapatra és követtem az okosokat! de szerintem a pesti közlekedés sem gázosabb, mint a többi, csak kicsit jobban kell figyelni, mint nyíregyházán! én is sok emberrel találkoztam, beszélgettem, de mégtöbbel nem, akikkel remélem egy következő talin majd sikerül. ettől függetlenül a keleti csapatot imádom, nagyon jó fejek vagytok!
Trombozis2006-04-02 17:06:09 // 11397
Én 2 autót láttam egymás mellett, de én hamarabb indultam ezért nem tudom ki volt, szerintem nem AR. És a márkáját nem is láttam. Mindegy én nem vitázok. A lényeg, hogy nincs baj az összetartással. Én legközelebb is velük megyek, ha Ők is így akarják. És a havernak a piros 146-tal is nagyon tetszett a társaság, a konvojozás, a találkozó. Mondta, hogy szívesen jön a többi találkozóra is velünk/veletek. :-)))))))))))
Trombozis2006-04-02 17:03:02 // 11396
Köszi szépen. Jah a csajos mondta, hogy nagyon felnéz rád, mert végig mentél Pesten előttünk és te sem nagyon hagytad el magad a forgalomban. Pedig nem volt egyszerü dolog a másikat követni. Ezt a 15 autót szétszedte a forgalom. Jó társaság! Én is szeretem attól függetlenül, hogy nem mindig vagyok ott veletek. De hát nézelődtünk. :-)))))) Sok embert szerettem volna megismerni, de csak Gaso-t sikerült. De Őt sem én találtam meg, hanem Ő szólított le. :-)))) Király csávó. :-))))
Panterrona2006-04-02 16:52:50 // 11395
tényleg, végülis mindennel egyet értek! nem vagyunk egyformák, de szerintem a többségünk nem olyan , mint amilyennek beállítják már topicocban, és szerintem ez egy különösen jó társaság! nagyon helyén volt az a hozzászólás!
Blade2006-04-02 16:06:12 // 11394
mármint tegnap reggel, esztergomba menet..
Blade2006-04-02 16:05:47 // 11393
Reggel fél nyolckor elmentem egy 146 mellett az M3-on. Felismeri magát valaki?:))
Tommaso 1592006-04-02 16:04:31 // 11392
Hidd el,h én is csak azt láttam,h vészvillogóval áll valaki,én 140 körül mentem,a BMW-t még láttam,de az visszább volt!!!Mivel 7:30 körül indultam vissza pestről,ezért higgyétek el,h már akkor nem lehettett megállapítani,h milyen autó volt!És Neki nem volt fent a matrica,tehát az se vakíthatott vissza!!!Bevallom,h annyit észrevettem,h valami régebbi autó volt,de azt nem láttam,h alfa,csak mikor este bírták ide,akkor bizonyosodtam meg benne! Bocsi Erika,nagyon sajnálom,ha látom,akkor biztos,h megállok!!!
Tocsa2006-04-02 15:47:56 // 11391
Szerbusztok szomorúan olvasom a történteket remélem vétlen vagyok én is hamarabb elindultam de még bementünk a feleségem volt kollégáihoz na meg egy pomázi rokonhoz és jól elment az idő. Kb 20 óra körül mentünk a pályára és döngettem végig 170 nel ilyen sebességnél nem is nagyon tudtam volna megálni csak 2km rel arrébb ha egyáltalán észreveszem ! Csak annyit mondhatok nagyon sajnálom és javaslom én is a telefonszámok beírását a telefonokba a jövőben készséggel segítek bárkinek ha felhív vagy esetleg észreveszem menetközben !
Trombozis2006-04-02 15:31:37 // 11390
Jó képek. Mentem is le mert nem csináltam egyet se. Nem tudtam eldönteni mit fotózzak mert, ha elkezdtem volna, akkor mindegyik autóról csinálni akartam volna képet. :-))) Így inkább a csajosra bízott kamerás felvétel maradt. Csak kár, hogy nem tudta felvenni Vince és Longman játszadozását a pályán. Az nagyon jó volt. De Tominak és Vincének a kipuf + motor hangja megvan. :-))))) Nagyon szuper. Csak annyit akartam még kihozni a szövegből, hogy nem tudom, hogy én mit cselekedtem volna ebben a helyzetben, ha látom, ha nem. Túl sok a ha.
Kau2006-04-02 15:01:18 // 11389
Nem szeretnék belefolyni igazán ebbe a témába, de.
Erika írta:
Vészvillogósan és mélységes szomorúsággal figyeltem a mellettünk elsuhanó keleti Alfásokat. Senki nem állt meg megkérdezni mi történt Velünk!
Tehát nem ő volt az utolsó Alfás a sorban, hogy ne tűnt volna fel, hogy valaki hiányzik.
Trombozis írta:
Szerintem Ők is csak annyit láttak volna, (min 120 tempónál), hogy valaki elakadásjelzővel áll az autópálya mellett. Véleményem szerint nem álltak volna meg, csak ezt írják. Szóval ez is szomorú.
Az autópályán 120-150-el haladva is meg lehet ismerni egy Alfát az út szélén. Nem hiszem el, hogy az ember nem nézi, hogy nem-e traffipaxos autó! Arról nem is beszélve, hogy a hátsó szélvédőkön fél négyzetméteres egyforma matricák figyeltek! (Nem tudom, hogy volt-e az övén).
És hidd el. Megálltunk volna, nem csak ezt írjuk.
Mégegyszer. Úgy gondolom nem mindenkit érint ez az eset, azoktól sorry. Vegye ezt magára az, aki elhaladt mellette és látta.
Egy valamiben egyetértek Trombozissal. Ha eljöttök így egy irányból, összefogva, akkor bizony a telefonszámokat beírom én is a telefonba. Hátha...
Amúgy mi is úgy láttuk, hogy jó az összetartás közöttetek is...

Trombozis2006-04-02 14:57:27 // 11388
Én azt vettem le Fotos szavaiból, hogy Erikát elhagyta. Nem pedig azt, hogy nem akart neki segíteni. Nekem Szilárd segített (nem regisztrált még, de a matrica a kocsin volt), ha ő nincs akkor hazafele szerintem a térképpel sem jutok ki Pestről. Még hazafele kb 3x hívott, hogy minden rendben van-e és, hogy megtaláltam-e az M3-ast. Szerintem érthető. Amivel nem értesz egyet bocsi, de mérges lettem, hogy miket írnak. Hirtelen felindulásból összehordtam mindent.
Trombozis2006-04-02 14:52:29 // 11387
Örülök, hogy így látjátok.
Panterrona2006-04-02 14:36:30 // 11386
igen Trombozis, valahol egyetértek veled! én is nagyon sajnálom, h így alakult! mi együtt indultunk haza, egy konvolyban, és Erika is ott volt! Az utolsó kútnál, Pest után megbeszéltünk egy 160as tempót és elindultunk, mivel besötéredett, és a konvoly elejére kerültem, sajnos így nem láthattam Erikát, de ha előttem megy, és látom, h baj van biztos megálltam volna. És szerintem ezzel még sok Keleti kollega is így van. én nem akarok senkit védeni, és mindenkinek joga van a véleményéhez, de szerintem elsősorban nem az "arcokodás és a nemtörődömség"a jellemző a Keleti között!
tt (tt Alfa team)2006-04-02 14:23:31 // 11385
Tetszik a hozzáállásod, és az őszinteséged. Úgy gondolom, ha általában ilyen hozzáállással közelítünk egymás felé alfások, a problémák hamarabb megoldásra találnak.
Trombozis2006-04-02 14:10:19 // 11384
Nem neked szól, meg nem is tudom, hogy kinek is. Nem ismerem Erikát nem találkoztam vele Esztergomban sem. Sajnálom, ami történt vele, de felháborítónak tartom, hogy a Keleti Vég-et ítélik el a történtek miatt. Nem láttam a pályán sem, valószínü azért, mert hamarabb eljöttem. Mi mindenről eljövünk hamarabb. én már csak ilyen vagyok. De attól, hogy pár "Keleti Vég" matricás elment mellette az nem azt jelenti, hogy Magyarország ebben a részében élő Alfások bunkók és nem segítenek másokon. Több oka is lehetett annak, hogy nem álltak meg. De nem sorolom. Nem akarol erről a témáról többet olvasni! Én úgy gondolom, hogy akik írják, hogy sajnálják nem biztos, hogy úgy is gondolják. Szerintem Ők is csak annyit láttak volna, (min 120 tempónál), hogy valaki elakadásjelzővel áll az autópálya mellett. Véleményem szerint nem álltak volna meg, csak ezt írják. Szóval ez is szomorú. De én úgy indultam el, mivel annyira számítottam, hogy lehet nem bírja ki az autóm. Volt nálam pár telefonszám. Ezek közül tudtam, hogy kit kell majd hívni, ha gond van és ebben vannak Keleti Véges cártarsak. Ha szóltam volna nekik biztros segítettek is volna. Ez az én véleményem. Másé nem érdekel. Bocs, ha durva voltam, de beleolvasva más topicban nem tetszett az ott olvasott dolog.
Panterrona2006-04-02 13:44:09 // 11383
tud valaki valamit Erikáról?
Panterrona2006-04-02 13:39:16 // 11382
sziasztok keltiek! ismét nagyon jó volt a hangulat, a találkozó, és öröm volt veletek autózni! szóvbal köszi mindent!
tt (tt Alfa team)2006-04-02 13:33:43 // 11381
Mi is kb. 130-as tempóval haladtunk, trélerrel.... visszagyalogoltunk. Sajnos segíteni csak lélekben tudtunk, tele volt a tréler, és komolyabb volt a baj mintsem egyszerű amatőrsegítséggel megoldhattuk volna. Asszem mindenki szálljon magába, és emelkedjünk felül a szimpla reflektoros-üdvözlésen. Ha valamelyikünk bajba kerül segítsünk, sajnos ilyen útmelletti lerobbanások isnagyban hozzájárultak a márka degradálásához, amit az átlag közvélemény képvisel. Legyen az új (pl. tavalyi egomi találkozón egy '47-es) vagy régi ez mind ALFA, és ha márkahűek akarunk lenni, ami tőlünk telik segítsünk! Persze Erikát ez nem boldogítja, de Tőle kb. 50 km-re egy bömöst csörlőztek egy autómentőre... Szóval az ALFÁ-k nem alapvetően rosszak, bár asszem erről nem kell benneteket meggyőzni, de minden elromolhat, és ha ilyet látunk tegyünk ellene, hogy ne mondhassák az arcunkba a buták, hogy "mit akarsz ezzel, tegnap is láttunk egyet lerobbanva"!
Doktore2006-04-02 00:58:09 // 11380
Üdv Mindenki!!! Nagyon ütős kis nap folt!!!!! Külünösen, hogy csütörtök reggel kezdődött számomra:-(((((((((( De végre én is hazaértem. ( Egy kis kitérővel a szülőszoba felé) Ja, a szemem álapotát akkor most ismét nem jellemezném, de kit érdekel ez egy ilyen nap után!!!!!!!!!!!!!!!! Köszi mindenkinek!!!!!!
veteranviking2006-04-01 23:10:34 // 11379
Sziasztok! Mi is hazaértünk simán Karesszal! Köszi minden résztvevő cartársnak az egységes kiállásért, öröm volt a talin megpillantani a Keleti matricákat! Asszem megmutattuk milyen lelkes kis Alfás csapat van az ország "Keleti" részén!
Tommaso 1592006-04-01 22:57:42 // 11378
someq,ezt neked szántam!!
Tommaso 1592006-04-01 22:57:19 // 11377
Naggyon megy a géped inas:-)))) Mikor a leágazónál odaléptél,hipp-hopp eltüntél:-)))) Azért az M30 hurokban csak odatettem magam én is:-))
Tommaso 1592006-04-01 22:54:48 // 11376
Nem hiszem el!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mentem 140 körül,néha fölötte,és sztem láttam Erikát:-(( Bassza mag,anniyra sajnálom h nem álltam meg.-((((((((((((((((Egy idegen alfásnak is megállok,ha látom,h gázban van,csak azt láttam,h vészvillogóval állt egy régebbi autó..... Sajna lehet,h Ő volt:-((((((((
someq-1472006-04-01 22:15:38 // 11375
na csáááá mi is megérkeztünk:-))))) Mi történt Erikával??? vagy csak túl gyors voltál???
FoToS2006-04-01 21:47:39 // 11374
Haza értem épségben. Sajnos Erikáról ez nem mondható el mert szegény leragadt a pályán. Ha tud valaki róla valamit majd irja már meg.
Trombozis2006-04-01 17:59:11 // 11373
Sziasztok, :-)))) 5-re hazaértünk. Pesten + 30 km kocsikázás, ami 1 óra hosszáig tartott. De meg lett a helyes irány. Képeim nincsennek, mert nem tudtam mit fotózzak. :-)))) Majd lopom innen a tiéteket. Jól éreztem magam csak már alszok most is. Ami jó hír, hogy csak nem fogyaszt sokat a gép. Pedig odafel gyanús volt. Ami rossz volt az, hogy megálltam egy pihenőnél visszafele és induláskor szép kék füstöt húztam egy-kettő-háromban. Bazzeg Tamás145 később indultál, de úgy látom te jártál jól, hogy Szlovákia fele mentél, mert amikor sétáltam haza akkor már a kocsid a háznál állt. Ja az meg nem esett le, hogy a pesti kúton a zöld 145-tel Kujon volt. Hazafele jutott eszembe. :-/ Kilot is csak akkor vettem észre, amikor mentem haza. Pedig ott állt velem szembe. De már aludtam. :-)))))) Mindegy jó volt, stb. Amiket rendeltem azt sem tudtam hol kell átvenni. Majd egyszer. Megnézem mit kamerázott a csajos. :-)))))))))))))
Tommaso 1592006-03-31 23:50:32 // 11372
Nyugi Doki,nálam sem sokkal jobb a helyzet:-((
Doktore2006-03-31 20:50:01 // 11371
Hali Mindenki!!! Tömör és rövid leszek: Tegnap reggel 7-re mentem dolgozni, nappal bolondok háza... Éjszaka ha lehet még szarabb volt!! Majdnem aludtam 3,6 percet. reggel 5-kor 2 kismamámnak megindult a szülése, du. 3-ra szültek meg. Gyors zuhany, stb... 16-tól magánrendelés, most végeztem. A szememről nem írok semmit, kicsit beesett, kicsit, vörös, de az enyém:-)))) Szakad az eső, de indulok autót mosni, utána viaszolás.... éjfélre kész vagyok talán. Ha reggel nem ismetrek meg, rosso Alfa Romeo feliratú póló lesz rajtam!!!!! Ja... Tető az nem:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Trombozis2006-03-31 20:00:01 // 11370
Még raktam naftát a kocsiba. Most mindenhol ugyanannyi a benzin? Vagy csak rosszul láttam?
Trombozis2006-03-31 19:58:34 // 11369
A geleji kútra jössz? Mert lentebb írtad, hogy itt leszel. :-DDDD Csak azért kérdezem, mert itt várjunk vagy Gelejen. Már teljesen hülye vagyok. Fél órája melózok. Pedig csak kilencre kellett volna jönnöm, de mindig bénáznak. Érdekes, amikorra beértem már megoldódott a probléma.
FoToS2006-03-31 19:19:13 // 11368
nem tudom egyedül megyek hozzátok a kútra a többiek később indulnak nem akarnak korán kelni majd nem lesz jó helyük.
Trombozis2006-03-31 19:16:04 // 11367
Mennyien lesztek Debrecenből?
FoToS2006-03-31 19:07:38 // 11366
Debrecenben nem esik holnapra jó idő lesz :-)
A hozzászólásokért az Alfa Amore készítői nem vállalnak felelősséget.

Jelentem a moderátornak