Azért az egész honvédséggel nem voltam kapcsolatban... :)))
Viszont én még a Magyar Néphadseregbe vonultam be. S a Magyar Honvédségnél szereltem le... ;)
Volt olyan, hogy szerelték épp az egyik motorját valamelyik BTRnek. Én fentről néztem ahogy bent szüttyögtek a motortérben. Erre valamiért átforgatták, megnézni, hogy mi van. S a gyertya ki volt csavarva. A "kitörő" vízoszlop úgy lelőtte a sapkám... ;)
A katonaságnál qrva jókat lehetett aludni... Volt, hogy befeküdtem a ZIL első ülésére azt 3-4hn keresztül senki nem zaklatott... Ott tanultam meg sunnyogni... :)))
Vajon hányszor hengerfejezhették már ezt a BTR-t.? Anno 90ben nálunk 2db BTR volt. Az ügye 4x 6 hengeres motor. Felváltva cserélgették a pakolásokat. :) Mondjuk tökk jó hangja volt... :)
Furcsa így látni a hidakat,nap mint nap áthaladok rajtuk,de csak pörög az ember,nincs idő a múlton merengeni,pedig néha jó lenne. Na majd ha nyugdijasok leszünk :-)))
Jó, én csak sorkatona voltam, de életem egyik legjobb élménye volt!! Sok jó arcot ismertem meg, és mindig nosztalgiával gondolok vissza rá! Persze leszerelés napján mindenkinek felajánlották, hogy adja be a tsz-t, de nem bírtak rávenni!! :-DDDD
Korábban sok régi honvédségi dolog is volt ebben a fórumban. Íme egy saját videó, mely bár nem retró, de a rajta szereplő technika annak számít. De még megy... :-) Klatty!