Remélem, hogy a fentrol.hu oldalát már többen ismerik, eszméletlen jó légi felvételek vannak fent az 1960-80-as évekről.
Épül az Erzsébet híd, M7 csak Fehérvárig, rahedli elveszett vágány, hiányzó lakótelepek.
A környékünkön több piac volt és a szombat délelötöm azzal telt,hogy végig kutattam az összes kazi árust. Huu micsoda program volt, nem volt az a bomba nő, aki eltudta volna vonni a figyelmem a kazi búvárkodástól :-)
Igen ,én pl a másodikkal kezdtem a pályafutásom ...huu de oda voltam azért a magnóért!
Vettem kazikat és előre ráírtam mit akarok majd felvenni rájuk .
Aztán jött fentről egy hang: öcsi ez nem így működik,majd felveszed azt,amit a rádióban leadnak ! :-D
Nagyon szívesen! Én mindig azt vallottam,ami teszik,azt meg kell mondani a hölgyeknek :-)
A lányomnak is szoktam bókolni......csinizgetem a picimet :-)
Hát igen,valahogy az Alfa kitudja tölteni az embert,nem igazán hiányzik mellé más.
Elég határozott szavak,lehet tényleg lecsengett a motoros korszak?!
Valahogy engem is kezd már zavarni,ha koncertre megyek,ott is mindenki részeg,jó persze mi is megittuk mindig a magunkét,de valahogy változnak az idők.
Találkoztam már ezzel a felirattal, hogy "Hells Angels" és tudtam hogy egy nagy csapat,de ennél többet nem. Félelmetes lehet a könyv!
Mi is Alfa talin leszünk szombaton ,Tokodon. Szintén nagyon jó a csapat több éve összejárunk és ilyenkor mienk a Tájház! Pár szilvesztert is töltöttünk már ott,hatalmas bulik voltak.
Örülök,hogy nem kell szombaton dolgoznom,munka nap lenne,de így kényelmesen korábban el tudunk indulni .Itt Pesten össze állunk páran és úgy megyünk.
Jó talit kívánok,gondolunk rátok és persze iszunk az egészségetekre!
Facebookra biztos teszünk fel majd képeket,meg valószínűleg a VATA-FAK -ba is,ott szoktunk randalírozni :-))