Egyre többen vagyunk! 2006-os tervek, statisztikák

2006-01-02  Halesz
Megint eltelt egy év és itt a következő, ideje hát egy kis számvetést csinálni. Statisztikai adatok és 2006-os tervek!
Hírek >> 2006  

SITE-TERVEK

Jelenleg 639 tagunk van, és csaknem ugyanennyi regisztrált vendégünk... Sajnos továbbra sem értjük, hogy a sok emlékeztető levél ellenére miért nem töltik ki rendesen a regisztrált vendégek a saját oldalukat. Éppen ezért várjuk az ötleteket arra, hogyan lehetne még egyértelműbbé tenni a regisztárciós követelményeket, amelyek szerintünk tényleg nagyon könnyen megérthetőek, ráadásul minimálisak:

- személyes adatok kitöltése (nem kötelező mindegyik)
- bemutatkozás írása (néhány sor arról ki vagy, miért jöttél :)
- főkép feltöltése (amely lehetőség szerint Téged ábrázol, vagy jellemző Rád)
- az autód adatainak kitöltése (évjárat, szín, extrák, egyéb érdekesség)
- fényképek az autódról (az autód adatai alá!) Minimum követelmény: 2 fotó

Természetesen továbbra is követelmény a tagsághoz egy Alfa jelenlegi, vagy múltbeli birtoklása. Azaz, ha valaki olyan szándékkal tölti csak ki az adatlapját, hogy egyszer majd vesz egy Alfát, egyelőre nem lehet tag az Alfa Amorén. Viszont számukra jó hír lehet, hogy rövidesen a sima regisztrált vendégeknek is biztosítunk majd egy külön topicot, ahol feltehetik kérdéseiket.

További részletes információk a tagságról és Gyakran Ismételt Kérdések!

Tudnivalók a fórum működéséről!

Egyre több Alfa-függőnek "minősített" tagunk is van. Az, hogy kik kerülhetnek közéjük, továbbra is szubjektív marad kicsit. Attól függ, hogy az illető mennyire aktív tag, mennyire lelkiismeretesen van kitöltve a saját oldala, jár-e rendszeresen találkozókra, és fórumozik-e sokat. Nem mindegyiknek kell teljesülnie, de azért általában azok a függők, akiknek alaposan kitöltött bemutatkozó oldaluk van, akik régóta rendszeresen itt vannak és hozzászólnak.

A későbbiekben ezt a rendszert is átalakítjuk kicsit, a függővé válás sem lesz állandó, hiszen sajnos vannak olyan tagjaink, akik bekerültek a függők közé, azonban már jóideje be sem néztek az oldalra...

Rövidesen minden tag külön oldalon rendszerezheti majd kedvenc topicjait és kedvenc kapcsolatait, azaz "felveheti" oldalára azokat a tagokat, akikkel rendszeresen tartja a kapcsolatot. Így egy gyors kattintással elérheti majd a kedvenceit :)

Dolgozunk az adok-veszek rovaton is, amely hamarosan elindul!

EGY KIS STATISZTIKA 2005-RŐL

Októberben rekordot döntöttetek, több mint 619 ezer oldalletöltést regisztráltunk az Alfa Amorén! Novemberben és decemberben sem esett 520 ezer alá az oldalletöltések száma, amely egyébként március óta 430 ezer felett, augusztus óta pedig 500 ezer felett van!

Várjuk azokat a cégeket, akik szívesen hirdetnének Magyarország legnagyobb alfás közösségi site-ján! Az oldal segítségével egy speciális célcsoportot érhetnek el, a részletekről érdeklődni lehet az info@cuoresportivo.hu címen.

Megmutatjuk az utolsó 30 nap oldal szerinti statisztikáját is. Semmi meglepetés nincs abban, hogy a fórum oldalait töltöttétek le legtöbbször, de nagyon sokan nézik a tagok oldalait is. Ezzel szemben viszont furcsa lehet, hogy a hírek rovat cikkeira összesen "csak" 74 ezerszer kattintottak, de tulajdonképpen ez nem számít kevésnek, hiszen a hírek rovat nem frissül "percenként", mint a fórum... Vehetjük úgy is, hogy a 639 tagunk, plusz az 570 regisztrált vendégünk mindegyike havonta 61 alkalommal megnézi a hírek rovatot :)

Ebből a statisztikából az is kiderül, hogy az elmúlt 30 napban 630 alkalommal voltatok kíváncsiak arra, hogy kész van-e már az Adok-veszek rovatunk, de a letöltési lehetőséget is sokan várjátok. Nos az előbbi - mint azt már feljebb olvashattátok - rövidesen beindul, utána pedig végre belekezdünk a letöltés fejlesztésébe is!

Van egy harmadik statisztikánk is, ez a site domain szerinti látogatottságát nézi. Nem pontos, de azért nagyjából lehet arra következtetni, hogy a magyarországi látogatók után Szlovákiából, Olaszországból (!) és Németországból nézik a legtöbben oldalunkat.

2006 A TALÁLKOZÓK ÉVE?

Tavasszal kezdődik a szezon, és idén is április elején lesz Esztergomban Magyarország legnagyobb Alfa Romeo találkozója (talán már bátran mondhatjuk rá ezt a jelzőt, hiszen ilyenkor gyűlik össze a legtöbb alfás!). Természetesen az év első három hónapjában is lesznek majd kisebb találkozók, ezeket általában mindig a lelkes tagjaink szervezik.

Még nem tudjuk, hogy idén meghívnak-e bennünket egy közös találkozóra a Hondások, viszont még nyár előttre szerveződik egy nagy közös Olaszautós Találkozó! Erről már az Alfa Klub Klub Magyarország Alfissimo című magazinjában is olvashattatok, talán nem árultunk el vele semmilyen hadititkot :)

Nyárra szeretnénk egy kétnapos tóparti - bulizós - találkozót, őszre pedig a már szintén "szokásosnak" nevezhető, sétarepüléssel és kötetlen gyorsulással összekötött kaposújlaki találkozót szervezzük. 2006 telén pedig szokás szerint Várpalotán zárjuk majd az évet.

A nagy találkozók mellett idén is biztosan lesznek regionális találkozók, a mecseki, a paksi, a zebegényi, a szegedi alfás randevúk is rendszeresnek nevezhetők.

Ezek mellett felhívjuk a figyelmet az Alfa Romeo Klub Mo. idei találkozóira is! Várhatóan idén is májusban lesz a Selénia Rally (a hírek szerint ezúttal Pécsett), júliusban a Nemzetközi Soproni Alfa Romeo Találkozó, augusztus 20-án pedig egészen biztosan lesz Alfa Romeo Gyorsulási Verseny.

Amint részletesebb információkkal rendelkezünk, közöljük azokat!

Az ötleteket, javaslatokat az info@cuoresportivo.hu címre várjuk!!!

Kapcsolódó fórumok:
Site-fejlesztés: ötletek - hibák
Találkozások

Írta:
Halesz