Beindult az Adok-veszek rovat!!

2006-01-08  Halesz
Beindult az Adok-veszek rovatunk, ahol végre átlátható formában adhatjátok fel hirdetéseiteket! A szolgáltatást nem csak az oldal tagjai, hanem bárki használhatja!
Hírek >> 2006  

Hosszú várakozás után, a 2006-os év első fejlesztéseként végre beindult az Adok-veszek rovatunk!

Újdonság, hogy ez az első olyan szolgáltatásunk, amelyet nem csak tagjaink használhatnak, hanem bárki feladhat itt hirdetést, aki rendelkezik e-mail címmel. Reméljük így még hasznosabb lesz!

Rovatunkban tematikusan rendezheted hirdetéseidet. A következő kategóriákat indítottuk most el:

Autók
Alkatrészek
Kiegészítők
Egyéb Alfás cuccok
Minden más

Természetesen a rovatban tudsz keresni, illetve a későbbiekben bármikor módosítani tudod a hirdetésed! (Ez utóbbi lehetőség csak az Alfa Amore-tagok számára elérhető!)

Arra kérünk, hogy minél több adatot adj meg, hiszen ezáltal pontosabbá és megbízhatóbbá tudod tenni a hirdetésed, elkerülheted a felesleges félreértéseket!

Az Alfa Amore oldalon megjelnő hirdetésekért az oldal készítői nem vállalnak felelősséget! Azonban kizárhatják azt a tagot, aki nem valós tartalmú, vagy nem a rovatba illő hirdetést jelentet meg.

Figyelem: az oldal szerkesztői törlik a komolytalan, vagy a nem ideillő hirdetéseket is. Kérjük, hogy az info@cuoresportivo.hu címen jelezd, ha ilyet találsz!

Új rovatunkat sokáig teszteltük, mégis előfordulhatnak majd hibák az első pár napban... Ezeket szintén jelezheted a fenti e-mail címen!

Kapcsolódó menüpont:
Adok-veszek

Írta:
Halesz