Tervezd meg a jövő évi kártyanaptárt!

2008-11-12  Alfa Amore
Tervezd meg, hogyan nézzen ki a 2009-es Alfa Amore kártyanaptár! Itt a lehetőség, hogy az általad megálmodott naptárt osztogassuk egész évben!
Hírek >> 2008  

Az előző évek naptárainak sikere arra inspirált minket, hogy idén is versenyt hirdessünk a jövő évi kártyanaptár megtervezésére! Ezúttal szeretnénk konkrét, "tanító" üzenetet is megjeleníteni a kártyanaptáron. Íme az üzenet:

 

A feladat: a kártyanaptár felirat feletti részének elkészítése, a képen látható rész felhasználásával. Azaz egészítsd ki az alsó feliratos részt egy olyan képpel, amely szerinted illik ehhez a témához, azaz ahhoz, hogy az alfások villognak egymásnak.

Ha a témához ihletet szeretnél meríteni, olvasgasd a Találkozások topicot, illetve olvasd el a Villogj az alfáddal! című cikket!

A cél, hogy a naptáron lévő szöveg és kép minél jobban felhívja a figyelmet az Alfa Amorén történő regisztrációra! Műfajbeli megkötés nincs, a lényeg, hogy vedd figyelembe a naptár méretében rejlő lehetőségeket! Legyél kreatív, a naptár ne arról szóljon, hogy ráteszed a kedvenc Alfa Romeód fotóját, vagy egy nagy Alfa emblémát! (az ilyen pályamunkákat nem is értékeljük, nem kerülnek a versenybe)

A verseny november 30-ig tart, utána az Alfa Amore zsűrije eldönti, melyik a legjobb. Ezt követően pedig a tagság is megszavazhatja, hogy a többi naptár-terv közül melyik legyen a másik, amely szintén nyomtatásba kerül.

Azaz jövőre kétféle naptárral reklámozhatjátok/reklámozhatjuk majd az Alfa Amorét!

A beküldési határidő lejárt! Tessék szavazni!

Technikai elvárások: 
Használd a letölthető psd-t! (zip-ben tömörítve!)

A kártyanaptár alja adott, a feliratokon, színeken nem lehet változtatni!

Dolgozz 300 dpi-s képekkel, cmyk színprofillal. A tervezésnél ügyelj, hogy "kifutóra" tervezd a grafikát. Ehhez találsz segítséget a psd-ben!

Ha szöveget írsz bele, a fontokat raszterizáld le (más szóval görbézd le). A pályázatokat psd-ben kell elküldeni, csatolva egy rgb színprofilú 72 dpi-s nézőképet, jpg formátumban az info@alfaamore.hu címre! 

Technikai segítségért keresd BeeGee-t, ha szükségét érzed!

Figyelem: a szavazásra csak azok a pályamunkák kerülhetnek, amelyekből nem derül ki, hogy melyik tagunk készítette. Így ha valaki belinkeli munkáját valamelyik topicba, vagy utal rá, hogy melyiket készítette, kizárjuk a második fordulóból. (azaz a zsűri értékeli, de közönség szavazásra már nem kerül!). Egy pályázó több munkát is beküldhet!

Ha kevés pályázat érkezik, a szervezők fenntartják maguknak a jogot, hogy csak egyik fordulóban hirdessenek eredményt, azaz például ne legyen közönségszavazás.

Természetesen lesznek nyereményeink is!

Írta:
Alfa Amore
Kapcsolódó topic:
Virtuális Romeo

Az utolsó 3 hozzászólás:

Kazes☻2024-03-14 10:45:15 // 5888
SD2024-03-07 15:26:47 // 5887
Közben WIn-en felraktam és megy:)
SD2024-03-05 19:21:05 // 5886
Nem tudom jó helyen kavarok-e:) De Assetto Corsa játékhoz letöltehtő a Kakucs ring..

No de akinek X-Box arra is, vagy csak PC?