Február 8-án lesz a Tonale világpremierje!

2022-01-24  Alfa Amore
Február 8-án tartják az Alfa Romeo Tonale világpremierjét, az eseményt online közvetítik.
Hírek >> 2022  

Feburár 8-án, kedden, délután 3 órakor mutatja be az Alfa Romeo a Tonale szériaváltozatát. Az online eseményt élőben követhetjük majd az Alfa Romeo weboldalán. A dátumot Jean-Philippe Imparato, a márka vezérigazgatója jelentette be Twitterén, majd megjelent a márka összes közösségi oldalán is. A premiert a Backstage keretében mi is közvetítjük majd.



A premier dátuma egy ideje már kiszivárgott, mi is beszámoltunk róla a Backstage legutolsó adásában

Sokáig úgy tűnt, hogy február végén, a Genfi Autószalonon lesz majd a Tonale szériaváltozatának bemutatója, azonban tavaly év végén kiderült, hogy 2022-ben sem tartják meg a legnagyobb autós seregszemlét. 

Jean-Philippe Imparato korábbi ígérete szerint az autók idén június 4-én már a kereskedésekben lesznek.

Az Alfa Amore ígérete pedig továbbra is az, hogy az idei AlfaCity sztárvendége az Alfa Romeo Tonale lesz!  

Az eddig megjelent - nem megerősített - információk szerint a nagyjából Jeep Compass méretű (tehát az Alfa Stelviónál kisebb) méretű SUV 120 és 160 lóerős, 1,5-ös lágy hibrid benzinmotorral és egy 130 lóerős, 1,6-os dízel motorral lesz kapható, majd érkezik belőle plugin-hibrid változat is, amely több mint 200 lóerős lesz. 

Az Alfa Romeo január 25-én az első rövid teaser videót is kiadta a Tonale premierjével kapcsolatban, amely megerősíti, amit a korábbi kémfotókból már sejthettünk, hogy a két hátsó lámpát ledcsík fogja összekötni.



Egy nappal később, január 26-án az Alfa Romeo egy újabb teasert osztott meg, amelyen a kormány előtti kijelzőn villan fel a Tonale ledcsíkja. 

 Az Alfa Romeo Tonale prototípusát a 2019-es Genfi Autószalonon mutatták be, az Alfa Romeo rajongói azóta várják, hogy a szériaváltozatot is megismerhessék.

Olvasd el korábbi cikkeinket a témában!

 

 

Kapcsolódó írásaink:

Írta:
Alfa Amore