Alfa Amore kiegészítők!!

2006-06-11  Alfa Amore
Ismét kaphatók az Alfa Amorés nyakbalógók, más néven telefontartó nyakbafittyek :) Rendelj most, vagy várj Sopronig... :)
Hírek >> 2006  

Rendeléshez küldj e-mailt az info@alfaamore.hu címre! Figyelem: pontosan írd meg, hogy melyik cuccból hány darabot és hogy matrica esetén milyen színűt kérsz.

Személyes átvétel lehetséges Budapesten, vagy a következő nagyobb Alfa Romeo találkozón!

Figyelem: postai megrendelés esetén a minimális rendelési összeg 1.000 forint, a postaköltség pedig 250 forint (ajánlott küldemény), amelyet banki átutalással kell rendezni. Külföldre az ajánlott küldemény postaköltsége 850 forint. Utánvéttel nem bajlódunk.

Alfa Amore nyakbalógók (500 forint / darab)
Eddig is tudták Rólad a barátaid, hogy Alfa fanatikus vagy. De egy ilyen nyakbalógóval ezt már nagyon durván tudtukra adhatod. Telefonhoz, belépőkártyához, kulcshoz, stb...

Kígyó (200 forint / pár)
Kígyó az index fölé, vagy bárhová, ahol szerinted jól mutat! Logónkról azonnal felismerheted az Alfa Amore közösség autóit! Szinte minden tagunk autóján ott virít! Ha a Tiéden még nincs, azért, ha már van, akkor máshová is jó lesz! :)
Méret: 6,7 cm magas
Szín: fehér, ezüst, fekete és piros

Alfaamore.hu (400 forint / pár)
A másik nagyon kedvelt matricánk a www.alfaamore.hu feliratú, amely ugyancsak elengedhetetlen dekoráció egy lelkes Alfás autóján :) Az Alfa Amore könnyen megjegyezhető az átlag szemlélődő számára, azaz nem felejti el míg hazaér és egyből beüti a böngészőbe! :)
Méret: 20 cm széles
Szín: fehér, ezüst, fekete és piros

Cuore Sportivo (600 forint / pár)
Ha valami mást is szeretnél, akkor jó ha tudod: létezik nagyobb méretű, küszöbre való matricánk is :) Jól mutat ám máshol is, például otthon a bejárati ajtón, vagy a számítógépen... csak hogy mindenki tudja, hogy fanatikus Alfás vagy :)
Méret: 27 cm széles
Szín: fehér, ezüst, fekete és piros

____________________________________
Ami a következő alfás találkozóra lesz csak:

Alfaamore.hu szélvédőmatrica (1.200 forint / darab)
Ha nagyon komolyan gondolod, akkor ez a 60 centiméter széles matrica kell az autód szélvédőjére! Ez majd kellően felhívja a figyelmet arra, hogy egy igazi Alfa Amore tulajdonos ül a kocsiban!
Méret: 60 cm széles
Szín: csak fehér

Lóhere (600 forint / pár)
Régóta kerestétek már, most végre elkészítettük. Figyelem: a lóhere nem azt jelenti, hogy lottón nyerted az Alfád!A gyári Alfa versenycsapatok jele ez, szóval ha felragasztod, akkor igazi versenyautó lesz a gépedből! :) A legértékesebb mentális lóerőket lóherékkel kapod :)
Méret: 9,5 cm-es egyenlő szárú háromszög
Szín: Nem látod? :) Fehér alapon zöld. Fekete kerettel.

Alfa Amore pólók (2.900 / darab)
A Soproni Alfa Találkozóra újra készülnek hivatalos Alfa Amore pólók!! A pólók fotóin láthatod, hogy milyen méretben és színben lesznek kaphatók. A pólók Fruit of the Loom gyártmányúak, jó minőségű anyagon tartós, bátran mosható nyomattal.
Figyelem: az Alfa Romeo feliratú pólóból ezúttal lesz XL-es méretű is az L mellett!

 

Már most felveszünk előrendelést a pólókra, azonban a gyártásuk csak júniusban kezdődik. A pólókat csak személyesen, azaz a soproni találkozon lehet majd átvenni!

Írta:
Alfa Amore