Új bodykit az Autodeltától

2006-07-26  Teddy
Új optikai csomaggal rukkolt elő a brit Autodelta. A facelift utáni 156-osokra tervezett kit készítőit a WTCC-ben induló S2000-es 156-osok ihlették.
Hírek >> 2006  

Az Autodelta által megrajzolt csomag 10 elemet tartalmaz, melyek a következők: első és hátsó lökhárító, küszöb, felnik, külső visszapillantó tükör, tetőspoiler, kristálylámpák, kétoldali dupla kipufogó, ültetés és hátsó nyomtávszélesítés. A gyártó információi szerint azonban a Giugiaro-féle facelift, tehát a 2003 előtti 156 tulajoknak sem kell szomorkodniuk, mert a kitet a régebbi modellekre is fel lehet tenni egy egyszerű cserével.

Hasonlót alkotott a londoni székhelyű cég, amikor kihozta a 156-os GTA AM verziójú 156-ost, ez viszont némileg azért mégis eltér attól. Az S2000-es versenyautókról gyakorlatilag csak a hátsó nyomtávszélesítés az, ami visszaköszön, szemmel láthatóan viszont ez az elem is elég nagyot dob rajta.

A dizájn csomagot augusztus 31-től lehet megvásárolni vagy az Autodelta központjában, Londonban, ahol egyből fel is szerelik, vagy pedig bármelyik viszonteladójuknál. Áráról egyelőre nincsenek információink.

Kapcsolódó írásaink
Ismét útjára indul az Autodelta Tour
Autodelta újdonságok
Négy új modell az Autodeltától!

Kapcsolódó fórumok
Alfa tuning

Írta:
Tedi