Képek a frissített 147-esről

2006-08-07  Teddy
A múlt heti cikkünk óta kiszivárgott pár kép a baloccoi bemutatóról, amit most közkincsé teszünk :)
Hírek >> 2006  

Amint az a képeken jól látszik az előre beharangozott (pontosabban kiszivárgott) információk nagy része megállja a helyét. A műszereket nagyjából hasonló csőbe húzták, mint a 159-esét és a kaligráfia is változott egy kicsit, a három, különálló műszerből a középkonzol tetején viszont úgy látszik nem lett semmi. Lettek viszont cserébe új színek és anyagok, valamint új alufelnik is, melyek közül egyet már a Breráról is ismerhetünk.

A GT Coupéról egyelőre nem rendelkezünk képekkel, ami elsősorban a külső miatt kár, a belsőt ugyanis értesüléseink szerint az alábbi képeken láthatóhoz igazítják majd.
A hivatalos bemutató időpontja továbbra is a szeptember végi, október eleji Párizsi Autókiállítás lesz. Áráról továbbra sem szivárgott ki semmi konkrét. A gyár csak úgy nesze semmi fogd meg jól módjára annyit közölt, hogy valamivel drágább lesz a "Model Year 2007"-es verzió a mostaninál, de még mindig versenyképes maradhat.
Walch Boglárka, a Csiki-Bege Autópláza Alfa Romeo értékesítője kérdésünkre válaszolva elmondta: várhatóan augusztusban érkezik az új árlista Magyarországra, ekkortól lehet majd rendelni mind a 147-est, mind a GT-t. Az első darabok október elején, a hivatalos bemutató után érkeznek meg.

  
    

Kapcsolódó írásaink:

Írta:
Tedi