Egy 8C elkelt

2006-11-22  BeeGee
Magyarországon is találkozni lehet majd az 500 darabos limittel készülő 8C Competizionéval. Márha a tulajdonos Árpa Attila kimerészedik vele a közutakra. Egy autóvásárlás beszámolója...
Hírek >> 2006  

Autót venni lehet átlagosan. Ízlésesen kiválasztott komoly vevő benyomását keltő pulcsiban besétál az ember a kereskedőhöz, rábök az autóra, kipipálja az extra listát, aláírja a megrendelőt, és várja, hogy a megadott időben telefonáljon a kereskedés, hogy megérkezett az autója. Az átvételnél az eladó elismerően bólogat, hogy ez ugyan egy az egymillióból, de garantáltan jól mutat majd az udvarán!

Autót venni azonban lehet hangos csinnadrattával is, ahogy ezt a közönségmegosztó Árpa Attila is tette. Persze, a már-már zavaróan sikeres életművész producer nem éppen egy tucat autóra adott le megrendelést a mai napon.

Az eseményen egy rendkívül exkluzív modell is megjelent, fényével elnyomva a magyarországi premierjét tartó Alfa Brera Spider-t. A lepel alatt, ami mellett három úriember fokozta az izgalmat (Dr. Csiki-Bege Lajos – Csiki-Bege Autópláza – , Spiegel András – FAM -, és Árpa Attila – megrendelő) amíg le nem került a takarás a mindössze egy darabban létező Alfa Romeo 8C Spider prototípusról.

"Minden heteroszexuális férfiban él a kisgyerek, aki arról álmodik, hogy egyszer lesz egy Ferrarija. Három éve, a prototípus 8C Competizione bemutatásakor rabul ejtett az autó. Ezóta speciel a képernyővédőmön is ez az autó látható. Igaz, nem Ferrari, hanem Alfa Romeo, de ez az értékéből mit sem von le (az így megspórolt pár millió forint gondolom azért nem esett rosszul Árpa úrnak). Ez egy igazi férfinak való álomautó."

A rövid, de hangulatos monológ után Dr. Csiki-Bege úr nem tétovázott, és az orra alá nyomta a megrendelő papírt szignózás céljából. A leendő tulajdonos persze habozás nélkül alá írta azt, így most már bizonyos, hogy ki az egyik Alfa Romeo 8C vevő az 500-ból: Egyúttal azt is megtudtuk, hogy a Csiki-Bege Autópláza fennállása óta eddigi legnagyobb értékű gépkocsiját adta el (adókkal mintegy 45.000.000 Ft).

Jó hír, hogy a szervezés nem öncélú marketingfogás volt, hanem ennek eredményeként mindenki megtekintheti testközelből a 8C Spidert november 24-27-ig a Csiki-Bege Alfa Romeo szalonjában! Hajrá, mert a látvány jót tesz az idegrendszernek ebben a szürke, nyál időben...

Kapcsolódó linkek:

Írta:
BeeGee