Figyelem - nézd át az adatlapod!

2006-12-03  Alfa Amore
Az elmúlt napokban többen kaptatok e-mailt, vagy üzenetet, hogy tegyétek rendbe az adatlapotokat. A hétvégén nagyobb ellenőrzést tartottunk és megállapítottuk, hogy sok tag adatlapja nem felel meg az Alfa Amore szabályainak.
Hírek >> 2006  

Arra kérünk, hogy az alábbiak alapján nézd át és ellenőrizd az adatlapod!

- személyes adatok kitöltése

Nem kötelező mindegyik, de legalább a neved és a városod legyen megadva! Ez a site nem a "névtelen, arctalan" felhasználók közössége. Ha az adataidat féltenéd, akkor nyugi: csak a belépett tagok láthatják azokat.

- bemutatkozás írása

Néhány sor arról ki vagy, miért jöttél közénk. Nem elég az, hogy "sziasztok, van egy Alfám", szóval legyél kreatívabb! A Rólad szóló pár mondatnak a többi tag is örül, hiszen egyebek között ez alapján fognak megítélni.

- főkép feltöltése

...amely lehetőség szerint Téged és/vagy az autodat ábrázolja, vagy jellemző Rád. Itt tapasztaljuk a legnagyobb gondokat, sokan más autót, sőt sokszor nem is Alfát ábrázoló képet töltenek fel... Lányok, fiúk, ez egy autós közösségi site! Arra kérünk, hogy ne a kedvenc kisállatod képét töltsd fel főképnek! Hanem legyen rajta legalább az autód... A kisállatos fotó pedig felkerülhet a többi kép mellé, akár képaláírással!

- az Alfád adatainak kitöltése

Évjárat, szín, extrák, egyéb érdekesség. Ez általában menni szokott :) Néha persze van aki a 145-ös Alfát kombiként "jellemzi", de a többi tag úgyis szól érte.

- fényképek az autódról (az autód adatai alá!)

Minimum követelmény: 2 fotó. Azaz kettő fotó az autódról! Lehetőleg ne kereskedésben készült képeket tegyél fel, ha Nálad van az autó, és az is jó lenne, ha nem ugyanabból a szögből készülne mindkettő. A lényeg, hogy ezeken a képeken látszódjon, hogy a Te Alfádról van szó. Talán ezt nem kell túlmagyarázni.

Mégis itt sok gond szokott lenni: néha olyan fotót is felraktok ide, ami nem is a saját autótokat ábrázolja, illetve az is előfordul, hogy nem Alfa van az adatok alatt...

FIGYELEM: Eddig türelmesek voltunk, néha szóvá tettük a olgokat. Mostantól viszont komolyabban vesszük a szabályokat (amelyeket nem most találtunk ki, lásd info menüpont)!

A fenti feltételek teljesítésére három hetet adunk, a két ünnep között viszont bedurvulunk :) és aki nem felel meg a szabályoknak azt visszaminősítjük regisztrált vendéggé, mindaddig, amíg ki nem tölti a hiányzó adatokat, illetve rendbe nem rakja adatlapját.

Minden ötletet, kérdést, kritikát és ötletet szívesen veszünk! Várjuk leveleiteket az info@alfaamore.hu címre!!!

Írta:
Alfa Amore