Warm-Up Day a Hungaroringen

2007-04-06  Tommi
A hazai Ferrari-Maserati szalon is megtartotta idei első találkozóját, melyre a Hungaroringnél keresve sem találhattak volna jobb helyet.
Hírek >> 2007  

Az exkluzív olasz sportkocsik hazai rajongóinak programja az elmúlt évek hagyományaihoz hasonlóan idén is egy „bemelegítő nappal” vette kezdetét a Hungaroringen. Kb 30 autó gyűlt össze, különböző korszakokból: 360 Modena, F430, 612 Scaglietti, 575 Maranello és egy Enzo napjainkból, illetve egy Daytona, két Testarossa és két Dino a nagy öregek képviseletében. Mellettük jónéhány Maserati is felsorakozott, itt érdekes módon a Quattroporték voltak többségben. Az összejövetel kétségkívül legnagyobb sztárja azonban egy új lakkfekete 599 GTB Fiorano volt, amely először volt látható hazánkban „nagyközönség” előtt, és amelyet direkt erre a napra kértek kölcsön a maranelloi gyárból.

Gyorsulás, szlalom és pályaverseny is szerepelt a programban, ez utóbbinál értelemszerűen csak a stopper volt az ellenfél, nem „fej-fej” melletti küzdelemben mérték össze tudásukat a pilóták.

Írta:
Tommi