Lezárult az Alfa Amore főkép pályázat

2008-05-21  Alfa Amore
Lezárult az Alfa Amore főkép pályázat! A feladat az volt, hogy vicces, érdekes, meglepő, vagy látványos főképpel pályázz, a legjobbakról szavazás döntött. Íme az eredmények.
Hírek >> 2008  

Az elmúlt hetek-hónapok során nagyon sok energiát fordítottunk arra, hogy minden tagunknak a szabályoknak megfelelő legyen a főképe. Ezt sajnos maradéktalanul még nem tudtuk érvényesíteni, de rajta vagyunk. Ezzel a pályázattal is arra próbáljtuk ösztönözni a tagságot, hogy csináljanak jobbnál-jobb főképeket!

A felhívásra csaknem 30 pályázat érkezett. A szavazás során az első hét után nagyjából eldőlt, hogy melyik két kép között lesz a legnagyobb a verseny.

Végül két főkép elhúzott, ezek gyakorlatilag fej-fej mellett haladtak, míg végül 1 szavazattal Boyci főképe megelőzte Putyeszét. A szoros versenyre való tekintettel viszont mindkét főképet díjazzuk.

Boyci képnek koncepciója az esküvői ruha és a kereszt, ha jól értelmezzük, gyakorlatilag feleségül ment az Alfájához :) Volt, aki kritikaként megjegyezte, hogy nem ismerhető fel az autó a képen, azonban ezt testületileg leszavaztuk, hiszen egyértelműen látszik, hogy egy 145-ösről van szó :)

Putyesz képén amúgy sokáig gondolkoztunk, hogy kizárjuk-e, hiszen a pályázat kiírásában szerepelt, hogy "az arcnak is jól felismerhetőnek kell lennie". Végül úgy értelmeztük, hogy a főképpel kapcsolatos állandó szabályainknak megfelelt a kép, azaz, hogy az autóval közösen kell a főképen pózolni, ráadásul az ötlet nagyon kreatív. Hozzátesszük, hogy Putyesz ez esetben remekül megtalálta a kiskaput, rajta van a képen, de az arcát mégsem vállalta.

A többi résztvevőt, valamint a szavazás végeredményét itt tudod megtekinteni.

A két győztes nyereménye egy-egy Alfa Amorés hátizsák, benne sok-sok matricával. Gratulálunk!
És köszönjük a részvételt minden egyes pályázónak. Rövidesen új pályázatot hirdetünk.

Írta:
Alfa Amore