AlfaCity programjai

2012-05-14  Alfa Amore
A koncertek mellett számos érdekes program is vár AlfaCityben! Lesz kerékcsere-verseny, divattanácsadás, és rajzverseny is.
Hírek >> 2012  

A koncertek mellett számos program vár majd Rátok AlfaCityben. Sorra vesszük, hogy ne maradj le semmiről. Ez az oldal a következő napokban frissülni fog!

Michelin kerékcsere-verseny
A Michelin standján kerékcsere-versenyen próbálhatjátok ki, milyen gyorsak vagytok. A leggyorsabb fiúk és a leggyorsabb lányok is díjakat kapnak majd. Jelentkezz a Michelin hosztesszeinél és próbáld ki, milyen gyorsan cserélsz le egy kereket! A leggyorsabbakat díjazzuk!
www.michelin.hu

Style Studio
Ha érdekel a stílus, a kommunikáció és a szépségápolás, keresd fel a Style Studio sátrát! Ingyenes tanácsadások keretében személyesen beszélhetsz stylisttal, sminkessel, fodrásszal, kozmetikussal, kommunikáció szakértőkkel, személyi edzővel, és stílusos fotót készítenek rólad Alfád társaságában! Nem csak hölgyeket, urakat is szívesen vesznek majd kezelésbe! Az előadásokon résztvevő alfások között különböző díjakat sorsolnak majd ki: egy Beauty Dayt és három belépőt a Studio Est ielőadásra.
www.stylestudio.hu

Rajzverseny
A gyerekek figyelmét egész nap le kell kötni. Éppen ezért a gyerekeknek rajzversenyt hirdetünk. Rajzoljátok le kedvenc Alfátok vagy AlfaCityt! A rajzok megjelennek majd az Alfa Amorén!

Monostori Erőd
Az Erőd programjait sem szabad kihagynod! Egy-másfél órás program keretében, idegenvezető szakértő közreműködésével tekinthetitek meg ezt az egyedülálló műemléket. A szolgáltatást az Erőd üzemeltetője biztosítja, az Alfával érkezők számára egész nap ingyenesen! Az Erődben megnézhetsz több múzeumot, egy római kori kőtárat és egy haditechnikai kiállítást is.
www.monostorierod.hu

Gumifüstölés
A betonplaccon napközben freestyle gumifüstölés vár Rátok. Mutasd meg magad a többieknek, hogyan pörögsz az Alfáddal!

Alfárium Autókiállítás
Testközelből csodálhatod meg az olasz autógyártás idősebb remekeit - nem csak Alfa Romeókat - az Alfárium szervezésében. Igyekszünk néhány ritkaságot is bemutatni!
www.alfarium.hu

Az évfordulós Alfák szépségversenye
2012 bővelkedik az évfordulókban! Számos modell idén ünnepli valamelyik kerek születési évfordulóját, így természetes, hogy meglepetésre számíthatnak tőlünk! Keressük a legszebb évfordulós Alfa Romeókat. Négy matricát találsz a programfüzetben, amelyeket felragaszthatsz a Neked legjobban tetsző Alfákra. A legtöbb matricát összegyűjtő 164-es, 155-ös, AlfaSud, Alfetta és Giulia tulajdonosa ajándékot kap.

WaterLessWash
Az AlfaCityben 2010-ben bemutatkozott víz nélküli, nanotechnológiás autómosó, a WaterLessWash idén is rendelkesétekre áll. Ne aggódj, hogy tiszta bogár vagy por lesz az autód, mire AlfaCitybe érsz, a helyszínen gyorsan lemossák Neked és újra ragyoghat az Alfád!
www.wlwash.com

További látnivalók
AlfaCityben több, az autózással kapcsolatos cég is bemutatkozik. Az Autodekor standján megnézheted, hogyan fóliáznak karosszériát, a Defend Lock bemutatja legjobb termékeit, a Michelin sátránál tájékozódhatsz a legújabb fejlesztéseikről, az Autóház Budaörsnél pedig  alfás ajándéktárgyakat vásárolhatsz. Az Elaforgnál kedvezményesen vásárolhatsz különféle kenőanyagokat is. Az AutoGlym standján a professzionális autóápolást ismerheted meg. Különböző alfás ajándékokat vásárolhatsz a DeSzta standján és természetesen az Alfa Amore shopja is kitelepül majd.

Írta:
Alfa Amore