AlfaCity belépőkapuja

2016-07-13  Alfa Amore
AlfaCity belépőkapuját egy alfás tagunk, WeldinGrizzly (Székesi Tamás) álmodta meg, majd készítette el.
Hírek >> 2016  

AlfaCity résztvevőit csütörtök estétől egy alfás tagunk, WeldinGrizzly által megálmodott és megépített belépőkapu fogadta. Az Alfa-pajzs alakját mintázó vaskapu több héten keresztül készült, és a jelek szerint hatalmas sikere volt, mindenki fotózkodott vele. A vaskapu éjszaka ledekkel volt megvilágítva, sőt még fáklyák is égtek a tetején. Impozáns látvány volt!

Tamás elmondta, hogy a kapu elkészítése során a problémákat a szerkezet egyedisége okozta, hogy minden szimmetrikus és esztétikus legyen. A kapu mintegy 2 hét alatt készült el, Tamás és csapata napi 10-12 órát foglalkozott vele. 

A belépőkapu jövő nyáron AlfaCityben - kicsit átalakítva - ismét előkerül!

Székesi Tamás cége a Dream Eye Design Studio, amelynek célja megismertetni a nyers és durva vas/fém, mint anyag dekorációs és dizájn célú felhasználását, egyedileg megtervezve és kivitelezve.Hivatásuk lakások, házak kül- és belterének dekorálása, egyedi koncepciók. Kiindulva az egyszerű fali hátterek/képektől az egyedi, összetett, úgynevezett látvány és hangulat falakig, ahol a víz és a tűz felhasználásával teremtenek harmóniát.

Vállalják egyedi fémszerkezetek, reklám- és marketingfalak tervezését, gyártását is.

Dream Eye Design Studio
Cím , telephely : 6760 Kistelek , Árpád utca 14 Tel: 06-30-405-7529 E-mail : dedstudio@icloud.com

Írta:
Alfa Amore