A Sentinel Protect AlfaCityben

2014-06-26  Alfa Amore
Sokan vélik úgy, hogy nem lehet már felvenni a harcot az autótolvajok ellen, mert gyakorlatilag minden riasztót ki tudnak játszani. Nézd meg AlfaCityben, hogyan segít a Sentinel Protect ebben a harcban!
Hírek >> 2014  

Sajnos újra emelkedik az ellopott autók száma, és a tolvajok is egyre ügyesebbek. Sokan vélik úgy, hogy nem lehet már ellenük felvenni a harcot, mert gyakorlatilag minden riasztót ki tudnak játszani. Erre a véleményre ad csattanós választ a Sentinel Protect rendszere. Miben más ez, mint a riasztók, amiket már ismerünk?

Nos, leginkább abban, hogy ez nem csak egy riasztó. Ez egy forródrót közted és az autód között. A rendszer lényege, hogy az autóba szerelt érzékelők közvetlen kapcsolatban vannak az okostelefonoddal, és ha bármilyen gyanús jelt észlelnek, akkor azonnal riasztást kapsz a telefonodra. Ha Te nem vagy elérhető, akkor a riasztást a rendszer továbbadja az általad megadott következő személynek. 
Milyen esetekben riaszt a Sentinel Protect? 
 
- ha valaki kinyitja az autód bármelyik ajtaját
- ha elindítják az autód
- ha megemelik az autód
- ha benyúlnak az autódba
- ha indítás nélkül mozdul el az autód
- ha gsm vagy gps blokkolót vetnek be az autód ellen
 
 
 
Nézd meg, hogy a Garázs TV stábja mit szólt a Sentinel Protect rendszeréhez!
 

 
Ha élőben is szeretnéd a Sentinel Protect rendszerét letesztelni, akkor keress minket Alfacityben, vagy az elérhetőségeinken:
 
A Sentinel Protect képviselője AlfaCityben régi tagunk, Tackry, Tóth Kriszta lesz, keresdheted őt is, ha bármi kérdésed van!
 
 
   
 
Írta:
Alfa Amore