AlfaCity új helyszínen

2009-01-05  Alfa Amore
Idén új városba költözik AlfaCity, hogy jobban elférjünk! A találkozó időpontját már most vésd be a naptárba: április 18.!
Hírek >> 2009  

Mint ahogy az az Alfások Népe Felszabadító Front Radikális Akciócsoportjának videóüzenetéből is kiderül az esztergomi Bazilika kinőtt parkolójából egy másik városba, Komáromba költöztetjük a legnagyobb közép-európai Alfa Romeo találkozót, hogy még nagyobb lehessen! Kihasználva az új helyszín, a Monostori Erőd adta lehetőségeket, a sok színes program mellett egy rekordkísérletre is készülünk, szeretnénk, ha a találkozó bekerülne a Guiness Rekordok közé, mint a "Legnagyobb Alfa Romeo találkozó", legalább 700 autóval. A rekordkísérletet ezért dokumentálni és regisztrálni is szeretnénk.

Az új helyszínen lehetőség lesz mindarra, amit Esztergomban helyszűke miatt nem tudtunk megvalósítani - például végre típus szerinti parkolhatunk! Véget érnek a viták, hogy ki melyik parkolóban kap helyet, hiszen nem két elszeparált terület áll rendelkezésünkre, hanem mind elférünk egy hatalmas, közös parkolóban.

Gyertek, különben az elrabolt szervezőnek élete hátralévő részét egy piros Matiz kormánya mögött kell eltöltenie!

Kapcsolódó írásaink:

Írta:
Alfa Amore