Autófórum Riegler Győr ajánlatok

2008-09-19  Autófórum Riegler Kft
Az Alfa Amore kiemelt szponzora akciókkal várja az amore tagjait! Győrbe is megérkezett a MiTo! Kanyarodj be hozzájuk az aktuális akciókért!
Hírek >> 2008  

Győrbe is megérkezett a MiTo!

Akció! A MiTo első öt megrendelője egyedi kedvezményt kap!

A márkakereskedés kedvezményes téli gumi ajánlattal is várja ügyfeleit. 

November 8-án, szombaton díjtalan téli átvizsgálást végzünk minden típusú személygépkocsira. Ezen a hétvégén a nálunk megrendelt, illetve megvásárolt téli gumiabroncsokat díjmentesen felszereljük az Ön autójára.
 
A részletekért érdeklődjön Márkakereskedésünkben az alábbi elérhetőségek valamelyikén: 

Farkas Dániel
Alfa Romeo értékesítő
Tel: (+36 96) 513-100 / 122. mellék
Fax: (+36 96) 513-104
Mobil: (+36 30) 595-3193
E-mail: farkasd@autoforumriegler.hu
www.autoforumriegler.hu 

Figyelem! November 8-án és 9-én nyitott hétvége, kamatmentes, forint alapú hitelek minden új FIAT típusra.

 

Bemutatozunk

Az Autófórum Riegler Kft. a FIAT és Alfa Romeo típusok hivatalos márkakereskedőjének egyedi tervezésű, impozáns telephelye. Az 1992-ben alakult cég kezdetben kizárólag csak a FIAT márkát forgalmazta, majd 1996-tól választékbővítésül az Alfa Romeo értékesítési jogát is megkapta. Az 1998-as év jelentős változást hozott a cég életében, ekkor készült el a Pesti u. 4. szám alatti több mint ötezer négyzetméter területen megépített épületkomplexum.
Ezen telephelyen várjuk kedves érdeklődőinket, a következő szolgáltatásainkkal:

+ Alkatrész eladás + Autódiagnosztika + Autókárpitos + Autókölcsönzés + Autókozmetika + Autómentés + Autószerviz + Autóüveg fóliázás + Autóvillamosság + Csereautó + Eredetiség vizsgálat + Futómû beállítás + Gépjármû beszámítás + Gépmûhely, autómotor felújítás + Gumiabroncsok szerelése + Használtautó értékesítés + Hengerfej javítás + Hi-Fi beszerelés + Karosszéria fényezés + Karosszéria javítás + Kézi automosó + Kipufogó javítás + Könnyûfém felni javítás + Légkondicionáló beszerelés + Márkaszerviz + Mobiltelefon beépítés + Mûanyag elemek, lökhárítók javítása + Mûszaki vizsga + Optikai tuning + Riasztó beszerelés + Szélvédõ és fényszóró javítás + Téligumi megõrzés + Zöld kártya kiállítás

2006-ban presztízs márkához illő, különálló Alfa Romeo szalon került átadásra. Ebben a márkához méltó, exkluzív környezetben várjuk régi és leendő ügyfeleinket egyaránt.

Látogasson el hozzánk és élvezze a maximális kiszolgálást!
 
 
 
 
Írta:
Autófórum Riegler Kft
Kapcsolódó topic:
MiTo

Az utolsó 3 hozzászólás:

Selmak2024-04-15 12:47:38 // 6832
pl. csomagter vilagitas kapcsolo!

Az kb 5 perc után lekapcsol ha nyitva hagyod.
berobbantam2024-04-13 19:02:43 // 6831
Szia.
Azt írtad több villamos szakinál is volt már.Nekik meg kellett volna találni a baj forrását.Én mérnék egy töltést alapjáraton és fordulaton is.Utána megnézném mennyi áramot vesz fel a kocsi nyuhalmi állapotban.Azt se tudom hogy használod.Nekem anno az 1.4 benzines bravát 3-4 hetente ki kellett vinni a városbol.A rövid utak sok indítózás leszopálta az akkut.Pedig nem ment rajta világítás nem használtam a klímát.Az 56 diesel.A klíma zene tompított nonstop üzembe van.De annak még sincs ilyen nyűgje.Pedig napi 8 km az átlag köröm 5 megállással.Az előző akku majd 4 évig tűrte ezt télen nyáron.Pedig noname volt.
zgi5212024-04-13 17:15:51 // 6830
sztem ez egy vegtelen egyszeru hiba lesz csak
senki nem gondol ra.
pl. csomagter vilagitas kapcsolo!

gyujtas nelkul csekkolni kell a bizti tablat, hogy hol
folyik tovabbra is aram nyugalmi allapotban.

igen, tudom nehez kompetens szakit talalni😳