Limitált kiadás készül a Stelvióból és a Giuliából Genfre

2019-02-25  Alfa Amore
Forma-1-es, limitált kiadást készít a Stelvio és a Giulia Quadrifoglioból az Alfa Romeo. Az Alfa Romeo Racing Edition-t a Genfi Autókiállításon mutatják be, amelyről az Allfa Amore élőben tudósít.
Hírek >> 2019  

Bár még mindig nem tudjuk biztosan, hogy lesz-e igazi újdonság az Alfa Romeo standján a március 5-én kezdődő Genfi Autókiállításon, de az biztos, hogy egyedi modellekből nem lesz hiány. Az Alfa Romeo keddi sajtóközleménye szerint standjukon a Quadrifoglio modellek Forma-1-es változatai kerülnek fókuszba.

Mivel a Sauber ettől az idénytől már Alfa Romeo Racing néven folytatja a Forma-1-ben, várható volt, hogy a pályán kívül is nagy hangsúlyt helyeznek majd a versenysportba való visszatérés reklámozására. 

A Stelvio és a Giulia Quadrifoglio változatából Alfa Romeo Racing néven készül limitált kiadás, amelyet izgalmas kiegészítőkkel pakolnak tele: karbonból készült Sparco versenyülések kerülnek az autókba, a váltógomb szintén karbon betétet kap, a bőrrel és alcantarával borított kormány pedig ugyancsak karbon betétes lesz. Ezeken a verziókon karbon borítja a tükröket, illetve a pajzs V alakja is karbonból készül majd.


(Nyisd meg a képet új ablakban a teljes méretért)

Ezeket a speciális változatokat Akrapovic kipufogórendszerrel szerelik fel, amelyet kifejezetten a 2,9-es V6-os motorhoz hangolnak. A sajtóanyag szerint a karbon kiegészítőkkel mindkét modell könnyebb lesz az "alap" Q változatoknál.

Mindkét modell gyakorlatilag fullextrás lesz, belekerül minden, amit egy Quadrifoglioban beikszelhetünk az árlistán, így például a 8,8 "-es központi kijelző a Harman Kardon hangrendszerrel. 

Megjegyeznénk, hogy a Q-k tavalyi NRing változata hasonló felszereltségű volt.

Mindössze három fotót közöltek az autókról, amelyek kétszínű, piros-fehér fényezést kaptak (bár mi gyanítjuk, hogy a piros szín inkább csak fólia lesz - így volt ez tavaly a 4C Spider és Coupé limitált kiadásainál is). A motorháztetőre egy hatalmas piros Alfa-kígyó került két vastag piros sáv közé, az A-oszloptól a tetővonal a C-oszlopon át egészen a csomagtartóig piros, illetve a C-oszlopra felkerült az embléma stilizált változata is, ugyanolyan formában, mint a Forma-1-es autókra. A gumi is kaphatott valami sárga díszítést, ezen a képen olyan, mint az F1-es gumik oldalfala.


(Nyisd meg a képet új ablakban a teljes méretért)


(Nyisd meg a képet új ablakban a teljes méretért)

Ugyancsak újdonság, hogy a Giulia TI változa után a Stelvióhoz is rendelhető lesz a TI csomag, amely több karbonból készült kiegészítőt is tartalmaz.


(Nyisd meg a képet új ablakban a teljes méretért)

A sajtóközlemény szerint Executive néven mutatják be a Giulietta 2019-es modellváltozatát, amely egy új színben, a Visconti zöldben is kapható lesz. Az autó belül izgalmas, sárga varrású bőrüléseket és egy újfajta felnit is kapott.


(Nyisd meg a képet új ablakban a teljes méretért)

A közlemény több újdonságról nem teszt említést, így azt a hetek óta terjedő pletykát sem erősítették meg, hogy Genfben mutatnák be az Alfa Romeo Stelviónál kisebb C-SUV modelljét. Ennek ellenére, a sajtóközleményben van egy sokat sejtető mondat: "more exciting news will be revealed during the press conference on Tuesday", azaz még több izgalmas hírt közölnek majd kedden, a sajtótájékoztatón. Az Alfa Amore - mint ahogy azt az előző években megszokhattátok - idén is élőben tudósít a helyszínről. Figyeljétek a Facebook oldalunkat, YouTube-csatornánkat és iratkozzatok fel az Instagram oldalunkra is!

Írta:
Alfa Amore
Kapcsolódó topic:
A jövő Alfái

Az utolsó 3 hozzászólás:

GT Ɨ|ѯ2019-03-16 16:02:24 // 22449
Tonale te drága:-)

2020 Alfa Romeo Tonale SUV – price, specs and release date

nem is rossz árazás:-)
Kazes☻2019-03-16 13:53:15 // 22448
Na, ezért kár volt... : /
Viszont...
Stef2019-03-16 13:45:36 // 22447
Ez pontosan olyan "komoly intelligencia hiánnyal küzdő (korlátolt) birkafejű bunkó és begyepesedett" hozzászólás volt, csak épp a másik oldalról. Akkor miben is különbözünk?
Jóízlésben? Kultúrában?
Miért nem lehet elfogadni, hogy az Alfán túl is létezik világ? Akinek az Alfa tetszik, az itt van. Akinek nem tetszik, nincs itt. Miért kell ezt csinálni?!

Elnézést, nem kötekedni akartam! :)

Szép napot!

Pfffffff.