AlfaCity13 belépő kötelező biztosításért!

2012-10-31  Alfa Amore
2013-as AlfaCity belépőt kapsz ajándékba, ha velünk kötöd meg kötelező-, casco-, utas- vagy lakásbiztosításod!
Hírek >> 2012  

Idén is hatalmas kedvezményekkel várnak a biztosítótársaságok, ezért érdemes átkötni meglévő kötelező biztosításodat. Ha rajtunk keresztül kötöd meg, AlfaCity belépőt kapsz ajándékba! (amennyiben legalább 15 ezer forint értékű biztosítást kötsz!)

Jövőre is lesz AlfaCity, érdemes előre gondolkodnod! Ha az Alfa Amore partnercégének weboldalán, a Portfolio Plusz online biztosítási felületén kötöd meg a biztosításod - legalább 15 ezer forint értékben -, automatikusan a Tiéd lesz a jövő évi AlfaCity belépő, melynek értéke 2.500 forint.

http://online.portfolioplusz.hu/alkusz/alfaamore/

Az online felület ugyanúgy működik, mint a nagy biztosítási portálok: csak simán ki kell töltened az adataidat, és ha megfelel az ajánlott biztosítás, azonnal meg is kötheted. Jó, ha tudod, hogy minden biztosító kalkulációs oldal ugyanazokkal az adatokkal számol, így a végső összeg is ugyanaz lesz. (és még csak ajándékot sem biztos, hogy kapsz.)

Az oldalunkon nem csak kötelező biztosítást, hanem minden más biztosítást is meg tudsz kötni kedvezményesen a cascótól a lakásbiztosításon át a jövedelem kiesésre vonatkozó biztosításig. Az ajánlat minden biztosítási formára értendő.

Info: a rendezvényre a jegy a helyszínen: 2.500 forint / Alfa Romeo. A belépőjegy átruházható, azaz, ha mégsem tudsz eljönni, átadhatod/eladhatod egy másik alfásnak. AlfaCity a megszokott tavasz végi – nyár eleji időpontban lesz megrendezve. Az elektronikus jegyet - amelyet majd ki kell nyomtatnod - akkor kapod meg, ha a megkötött biztosítás után a biztosítási díjad beérkezik az adott biztosítótársasághoz, és erről értesítik a Portfolio Plusz biztosítási brókercéget. Ennek tervezett időpontja május.