Autoglym Shop

2015-01-19  Alfa Amore
Vásárolj kedvezményesen Autoglym termékeket!
Hírek >> 2015  

Miért Autogylm?

A több mint negyven éves angol márka mára egyet jelent az elérhető árú, minőségi autóápolással. Az Autoglym termékei megtalálhatók a járműipar minden területén és egyformán alkalmasak professzionális felhasználók, autó szépségversenyek rajongóinak vagy egy átlagos autótulajdonos igényeinek kielégítésére. 

Az Autoglym termékei több mint 40 autógyártó és autó klub ajánlásával rendelkeznek. A vállalat kiemelkedő ismertségnek örvend világszerte, amit számos járműipari eseményen történő megjelenéssel ápol.

Ki mennyire elégedett a termékkel az alfások között? Megtudod a blogbejegyzésekből.

Miért tőlünk?

Mert közösségben az erő! Az Alfa Amore egyedi, kedvezményes árakon kínálja Autoglym termékeit az Alfa Amore tagoknak! Győződj meg róla magad!

Rendelés menete - 10-15 % kedvezmény az Alfa Amore tagjainak!

A kedvezményes rendelés csak a rendes, aktív Alfa Amore tagok számára elérhető, azaz regisztrált vendégnek nem elég lenni. Amennyiben Alfa Amore tag vagy, az AA jelzésű ár érvényes és az „Rendelés Alfa Amore tagként” linkre kattints bejelentkezve! 

A rendelés menetéről, házhozszállításról és szállítási költségekről az aktuális Rendelési oldalon tájékozódhatsz.

valami

   
 

 

Írta:
Alfa Amore
Kapcsolódó topic:
Autóápolás

Az utolsó 3 hozzászólás:

Kazes☻2019-05-23 15:18:50 // 1252
SanyiJTD2019-05-11 09:29:43 // 1251
Barmilyet veszel ugy is felfog idegesiteni.
Maceras szar az egesz, tomlot tekergetni, hosszabbitot, elakad, felborul, gyenge.... Nekem van karcher, egyszer bontottam ki, azota inkabb megyek a kutra.
MEO2019-05-10 23:02:14 // 1250
Sziasztok!
Szeretnék vásárolni magasnyomású mosót-othoni autómosáshoz-!
semmilyen tapasztalatom nincs ezekkel a gépekkel, így minden féle jó tanácsot szivesen fogadok. Nehogy valami olyat vegyek ami csak felidegesít használat közben.