156 SW 1.9 JTDm - főkép

Blog

2016-10-20
Ablaktörlő,szélvédő, baleset, kuplungcsere...

Sziasztok! Rég írtam, pedig elég sűrű volt az elmúlt pár hónap. Kezdem ott, hogy az ablaktörlő motorom legnagyobb fokozatban nem működött. Nekiláttam célszerszám nélkül leszedni az ablaktörlő kart, hát lejött, de sikerült elrepesztenem a szélvédőt közben. Természetesen a motort nem sikerült meg Tovább »

2016-04-05
Hifi fejlesztése

Szerettem volna, hogy a gyári rádió gyári hangszóró szett jobban muzsikáljon. De a gyári fejegységet nem szeretném még kivenni, mert így néz ki jól, illetve nem is igazán találok ezüst előlapú fejegységet. A hangja pedig szerintem egész jó a gyári szettnek, csak a mély ami nagyon gyér, illetve ha fe Tovább »

2016-03-01
Kötelező karbantartás

Az elmúlt hetekben megvolt a kötelező karbantartás is(Gates vezérlés,vízpumpa,hosszbordás szíj, map szenzor). Illetve a fékek is elég tropák voltak elől, úgyhogy kapott Ferodo fékeket. Ezekről nincs képem, mert szervizben csináltattam. Ami kiderült, hogy valós lehet a km állás, mert a szíj gyártása Tovább »

2016-01-29
Egy álom kissebb kellemetlenségei...

Nos, aznap mikor elhoztuk, nagyon szépen ment, egy 1.6-os Focus II-ből ültünk át ebbe, hát van különbség teljesítményben és kényelemben is. (bár alacsony embernek számítok) Másnap indultunk munkába, minden ok, majd autópálya kivezető 4.ben nagyobb gyorsítás és csipogás, majd Go to dealear felirat, é Tovább »

2016-01-29
Egy álom valóra vált...

Sziasztok! Végre van időm írni egy kis tapasztalatot, első Alfás hónapom után. Vétel után, gondolom mint mindenki, csak lassan tudtam felfogni hogy megvan, és az enyém lett. Benne van a "félsz" az emberben, hogy csak nem valami időzitett bombát vettem. Igyekeztem mindent átnézni, bár nem kilómét Tovább »

Autó adatlap

Fotóalbum