Tagok >> krass >> 156 1.8 TS Distinctive

156 1.8 TS Distinctive - főkép

Blog

2019-07-28
Búcsú

Ma elvitték az autót. Tovább »

2019-07-01
kuplung és légtömegmérő

Egy ideje fáj a hátam, különösen a kuplung nyomó mozdulatra. Úgy gondoltam, hogy egy kuplungcserével sok vesztenivaló nincsen, hátha kicsit jobb lesz a hátamnak. Azért sem ártott, mert mióta nálam van az autó nem volt a kuplung cserélve. Ezen kívül a légtömegmérő is lecserélődött egy eredeti b Tovább »

2019-05-09
Állagmegóvás

A küszöbök illesztési csíkjain megkopott már a festék, ezek közül 3-on csak a a cink látszott ki, rozsda nem volt. A negyediken már volt egy kis rozsda is. Ezeket megcsináltattam egy fényezővel, így szebb és remélhetőleg rozsdamenetes marad az autó. A képen a bal hátsó illesztés csiszolását kezdték Tovább »

2019-03-11
Fékek és futómű

Az idő és a kilométerek megették már a fékeket, vállasak voltak a tárcsák is, továbbá csikorgásra is hajlamos volt. Ezért 4 új tárcsát és hozzá betéteket is kapott az autó. Ezenkívül két első felső és egy jobb alsó lengőkar is cserére érett és a jobb oldali féltengely gumiharang megrepedt (már "n Tovább »

2018-10-01
Állagmegóvás folyt.

Már elég idő eltelt, hogy visszavigyem a kocsit az alvázvédelem felülvizsgálatára. Kapott alapos alvázmosást, ellenőrzést. Itt-ott kellett csak a leverődésnél pótolni a réteget. Így továbbra is nyugodt lehetek az alvázi rozsda felől. Tovább »

Autó adatlap

  • Típus:156 1.8 TS Distinctive
     Mindent erről a típusról
     Tagok, akik birtokolják a típust
  • Évjárat:2004
  • Színe:Grigio Luce di Amalf
  • Jellemzők:
    Korának megfelelő gyári állapotúként sikerült ráakadnom, semmi sufnituning. A kötelező vezérlés + vezmódosító cserén kívül a lyukas hűtőt kellett csak rendbe tenni.
    Persze apróságok vannak, de reményeim szerint minden sorra kerül hamarosan.
  • Extrák:
    Bose hifi
    fekete bőr belső
    gyári 16"-os alufelni
    kétzónás digit klíma
    tempomat
  • Egyéb:
    Alapos üreg és alvázvédelemmel, hátha sokáig rozsdamentes marad:)

Fotóalbum