Tagok >> Satti >> 145 1.6 TS Speziale Edizione

145 1.6 TS Speziale Edizione - főkép

Blog

2008-12-22
Sárga Special eladva

Sajnos eljött ez a nap is, új gazdára talált a kis gépem. Nagyon jó bő 1 évet töltöttem el vele minden baj nélkül és úgy néz ki, hogy jó kezekbe kerül a kicsike. Egyenlőre Alfátlan leszek, de remélhetőleg 6-8 hónap múlva ismét egy olasz gépben ülök. Tovább »

2008-10-11
Kaposon a Sárgával

Ismét ellátogattunk a Kaposújlaki talira, mint az előző 2 évben is. Odafelé az út kicsit kellemetlen volt, mivel a legtöbbször nagy ködben autóztunk, de nem számít, a lényeg, hogy odaértünk épségben, és még időben, mert pont akkora lett a helyszínen is szép napos az idő. Jó volt most is találkozni a Tovább »

2008-08-22
Balatonnál a kis sárgával

Mivel most csak erre volt idő, leugrottunk Balatonfüredre 3 napra a hét közepén, aug. 19, 20, 21-re, beültünk a sárga speciálba, és irány a Balaton. Szerencsére nagyon jó időt fogtunk ki, végig sütött a nap ezerrel, meleg volt, mint a trópusokon. Sikerűlt a neten találnom egy kellemes panziót, ami n Tovább »

2008-08-10
Szegedi Alfaparty 2008

Lezajlott a szegedi találkozó, ismét jó hangulatban, szép időben, sokan összegyűltünk a város közepén. Sokan ismét találkozhattak egymással, és voltak akik most találkoztak élőben először, rengeteg fotózás, városnézés a kisvonattal, egy szuperjó konvojozás, és egy nagyon finom, kiadós vacsora amikbe Tovább »

2008-04-30
Sport kipuffvég került a gépre

Végre sikerűlt egy szép sportvéget felrakatni a gépemre, már régóta akartam, csak sosem tudtam vele foglalkozni, de most meg lett csinálva, és sztem nagyon jó lett, teljesen olyan, mint ha gyárilag ilyenre lenne kitalálva, mindjárt egészen más a hátsó karaktere a kicsikének! Tovább »

Autó adatlap

  • Típus:145 1.6 TS Speziale Edizione
     Mindent erről a típusról
     Tagok, akik birtokolják a típust
  • Évjárat:2000
  • Színe:giallo zoe /satti sárga/
  • Jellemzők:
    Legutolsó kiadású sportcsomagos kivitel, tul.képpen '99 év végi, már a 2000-es modell. Magyarországi vásárlású, nagyon jó állapotban, minden kulccsal, szervízkönyvcsomaggal, 89000 valódi km-el került hozzánk.
  • Extrák:
    Aut. klíma, ABS, 4 légzsák, el. ablakok, tükrök, riasztó, központizár, sportbelső, börkormány és váltógomb, alufelnik, gyári spoilerek.
    Nagyon penge sárga metál fényezés.
  • Egyéb:
    Nagyon pofás, még mindig jó formájú kis gép, egyedi összetéveszthetetlen színben.

Fotóalbum