GT 1.9 mjet - főkép

Blog

2019-03-30
Első nagyszervíz

A mai napon visszahoztam a gépet a szerelőtől és végre azt mondhatom, a nagyján már túl vagyok 😊. Több nagy dolpg mellett sok kis apróság is javításra került hála a mesternek (Grósz Feri). Íme egy lista a cserélt, helyreállított dolgokról: -Teljes kuplungszett, kettőstömegűvel. Beépítés elő Tovább »

2019-02-10
Futómű renoválás.

Kis pihenő után újra folytatom paripám rendbehozatalát, most az első futóműben lévő fura zajok megszüntetése volt a cél. Mivel az előző autómban (156sw) is hasonló zajok szűrődtek be az utastérbe, ezért tudtam hogy a felső lengőkarok biztosan rosszak. Alkatrész rendelés előtt persze átnéztük a futóm Tovább »

2018-11-18
Olajcsere, váltógomb csere.

Eljött az olajcsere ideje. Motul 5w40et választottam, mert a Selena termékektől már egy ideje óva int a szerelőm. Otthon végeztem el, akna nélkül azért érdekesebb a dolog de gyorsan abszolváltam édesapám segítségével egy rámpát úgyhogy megoldottuk. Továbbá kapott új váltógombot is a verda, mert a ré Tovább »

2018-11-09
Féltengelyszimering csere

A mai nap folyamán cserélve lett a törött féltengely szimering, valamint kapott a gép új 75w80as Motul váltóolajat. Nem volt olyan egyszerű a történet, a feltöltéshez ki kellett venni az akksit és az alatt van a feltöltőnyílás. Nem is értem ezt a megoldást... na mindegy. Végre nem hordja a váltóolaj Tovább »

2018-10-30
Kipufogó javítás, index mókolás.

A mai napon ismét volt egy kis időm zárás előtt a műhelyben, ezért gyorsan megudvaroltam pár hozzábbértő kollégát hogy segítsenek megjavítani a rendszert, mert nagyon idegesítően jött be a szag. Ugye azóta mióta egy fekvőrendörön sikerült eltörnöm a flexibilis cső utáni csatlakozást nem az igazi a d Tovább »

Autó adatlap

  • Típus:GT 1.9 mjet
     Mindent erről a típusról
     Tagok, akik birtokolják a típust
  • Évjárat:2006
  • Színe:Fekete
  • Jellemzők:
    2018 oktobereben vasaroltam a Gt-t, elég lerúgott állapotban, de erosen a piaci ar alatt. A problémák amiket eddig felfedeztem sorban a kovetkezok:
    Mindket kuszob be van szakitva, megrohadva mert ugyetlenul emelgettek.
    A motor hidegen elegge rangatozik az elso par gazfroccsig, remenyeim szerint egy caebon cleaning megoldja a problemat.
    Balos fenyszoro beazik valahol.
    Balos ablakmoso fuvokabol nem jon a folyadék.
    Balos kilincs le van torve.
    Ket felso lengokar biztos kuka, egyebet nem talaltam a futomuben.
    Belul aprosagol: hatul hianyzik egy akaszto, a csomagterben a burkolat alja serult, jobbos ajtobehuzo kopottas.
    Baloldali feltengelyszimmeringnel ereszti a valtoolajat a gep.

    Hogy miert vettem meg igy is? Mert nem voltak kamu dumak, meg hitegetes. Tudtam hogy ilyen, amilyen. Valamint 600e ft-al a piaci ar alatt volt, patika fenyezessel es gta felniken.

Fotóalbum