156 1,6 16V SW - főkép

Blog

2015-02-02
Elment az Alfa!

8 év után elkerült a háztól az autó, persze nagyon sajnáltam de lett helyette másik. Igaz nem Alfa hanem egy Lancia Delta de ez is nagyon jó! Soha nem volt vele semmi komoly bajom, tényleg nem mondhatok rá rosszat. Tovább »

2011-03-04
Műszaki vizsga!

Mivel holnap járt volna le a műszaki vizsga, ezért ma elgurultam a Mozaik utcába (előre egyeztetett időpontra). Szerettem volna átnézni az autót a vizsga előtt, de sajnos egy részleges izomszakadást szedtem össze a vádliban és időm se nagyon volt semmire. Mivel tényleg jó állapotúnak gondoltam az au Tovább »

2011-02-08
Gyújtógyertya csere!

Ma ki lettek cserélve a gyújtógyertyák, pontosan 101270km-t mentek. Nem volt érezhető semmilyen probléma az autóval, de ha 100000-nél cserélni kell akkor cseréli az ember. Természetesen gyári (NGK) lett bele téve amit már rágen megvettem nagyon-nagyon kedvezményesen. Talán a fogyasztáson látszik maj Tovább »

2010-02-17
Karbantartás és szerviz!

Le lett cserélve a motorolaj és persze a szűrő, illetve a levegőszűrő is. Nem volt benne több mint 12000km de kicsit több mint egy éve cseréltem és mivel nekem nem túl drága az olaj ezért elkövettem a cserét. Kicseréltem a termosztátot is, mert nem voltem megelégedve a Behr-Italy gyártmánnyal. A víz Tovább »

Autó adatlap

  • Típus:156 1,6 16V SW
     Mindent erről a típusról
     Tagok, akik birtokolják a típust
  • Évjárat:2003
  • Színe:Metálkék
  • Jellemzők:
    Friss szerzemény, Distinctive felszereltséggel. Valóban 66000km van benne (remélem), műszakilag kifogástalan, apróbb esztétikai hibákkal.
  • Extrák:
    A szokásos felszereltség, bőr belső, fényszórómosó, navigáció és ülésfűtést kivéve minden ami kell.
  • Egyéb:
    Nem egy igazi versenyautó, de családdal egy ilyen kell. És persze a legszebb kombi!!!

Fotóalbum