Tagok >> alfarosso >> 156 sw 2.0 selespeed

156 sw 2.0 selespeed - főkép

Blog

2011-12-10
Matrica rendszám csere

6 év után úgy gondoltam,hogy elérkezett az idő,hogy valami megoldást keressek az első lökhárítómon fityegő kisméretű matricarendszám problémájának megoldására.Már meguntam kiugrálni,és csodálkozó arccal"hűamosóslevertegőzborotvávaltegnapésnemvettem"szöveget minden rendőri ellenőrzéskor,és csak a sze Tovább »

2008-03-17
Szív csere

Beállt a motorom.Két hajtókarom eltörött,a blokk és a karter 8 helyen lukadt ki.Szerencsére tudtam venni 180000-ért egy angol motort...Nagyon bízok benne... Tovább »

2008-03-17
Még nincs vége

Szóval,elszakadt a szíj.Kellet vennem egy új hengerfejet+szíjak+görgő+olaj.Hát nem mondom 160.000ft munkadíjjal együtt.Józsi barátom csinálta a Fóti úton,szerintem a világ legjobb Alfása.KÖSZÖNÖM NEKED! Tovább »

2007-12-15
Az Alfaamore hatalma

Ez a mai jó sűrű nap lesz...Reggel elviszem a Drágám vizsgára,utána az öcsém cége másnap kiveszi bérbe.es haza látogatnak Olaszországba.Korán felkelek,elviszem a vizsgáztató helyre,majd busszal bemegyek dolgozni.A szerelőm mondja,egyre mehetek érte.Én este 10-ig dolgozom,semmi gond,majd az öcsém...F Tovább »

Autó adatlap

  • Típus:156 sw 2.0 selespeed
     Mindent erről a típusról
     Tagok, akik birtokolják a típust
  • Évjárat:2001
  • Színe:piros
  • Jellemzők:
    ...és Mohammed mondá az Ő népének:Isten megengedi Nektek a többnejűséget,mert Ő sem tud választani szépséges ágyasa,és hű felesége között...
    ...és Isten 2000 évvel később megalkotta az ALFA ROMEO-t...
    Dicsőség az Istennek...és az Őt segítő embereknek!!!
  • Extrák:
    Maga az autó EXTRA! Benne van minden,ami szem-szájnak ingere,sőt,még fényszórómosóm is van...
    Egyetlen dolog,amit megváltoztattam benne az.hogy a középső konzol carbon jellegét pirosra flokkoltattam.Nem hiszem azt,hogy képes lennék javítani a világ legjobb designe műhelyének ezen remekén.
  • Egyéb:
    Gina előtt német autóm volt. Egy hűséges Opel Astra,kellően gyenge motorral és kellően alacsony fenntartási költségekkel.Olyan volt.mint egy ronda kövér feleség.aki nem kerül sokba.mindíg ott áll mögötted.az életedhez tartozik,de valahogy nem vágysz arra,hogy megérintsd,nem érzed úgy.hogy nélküle sivár az életed. ...és egyszer megláttam Őt.A legszebb teremtményt -a feleségem mellett-akit csak képzelhettem.Beleszerettem.Nagyon sok pénzbe kerül,és nem a leg -megbízhatóbb,de imádom.Ha együtt táncolunk,enyém a világ.Először a feleségem csak egy pénznyelőt látott benne,/féltékenység?/de mostanra már Ő is szereti.A családunkhoz tartozik.Úgy gondolom,hogy egy ALFA ROMEO-val többet birtokolsz néhány mázsa vasnál.

Fotóalbum