Giulietta 1.4 Multiair  - főkép

Blog

2023-08-22
Éves szerviz, kicsit másképp

Az éves szeriz két héttel megcsúszott, nem a világ. A csúszás oka, hogy ahova eddig hordtam, ott bonyodalmak adódtak, és nem találtam szerelőt akinél ott mertem volna hagyni az autót. Látatlanban nem kisérletezek akkor sem, ha nem nagy ügy egy olajcsere, ahhoz érzékeny motor. A vége az lett, hogy a Tovább »

2023-07-03
Recovery

A nyári üzemszünetben már hagyomány egy nagytakarítás, bőrápolás, waxolás. Idén a Meguiars Gold Class waxot kapta meg. A rosso-n tökéletesen működik, gyönyörű az eredmény, remélem valóban ad némi védelmet is. A lakk kifejezetten érzékeny a madár meglepikre, remélem javít a helyzeten ez a komolyabb s Tovább »

2023-06-22
Ne már hogy idén is.. de pedig idén is..

Ennyire nem gondoltam komolyan ezt a dolgot a városi autóval meg a fényezéssel. Igen, ismét beszereztük az éves sérülést. Ezúttal a hátsó lökhárító és a jobb hátsó lámpa bánta. Végülis nem vészes. Meglepően nehéz bontott ép tolatóradaros lököst találni, és a bontós kultúrát hagyjuk is. A sérülésmen Tovább »

2022-11-17
Téli kerekek

Chili is megkapta a sokküllőst, a gyermekem meg azt hiszi, hogy a téli kerék = a sok küllős csillivilli felnin lévő gumival. Ideje felvilágosítani, hogy ez csak apa hülyesége, hogy szép, fényes, takaríthatatlan felnire rakatja a téli gumikat. Tovább »

2022-10-19
Műszaki

Hóvégén lejár a műszaki, úgyhogy hétfőn kértem időpontot, kedden lemostam, ma elvittem. Továbbra sem igényelt előkészületet szerencsére, minden rendben volt. És még az ülést sem állították el :-) Tovább »

Autó adatlap

  • Típus:Giulietta 1.4 Multiair
     Mindent erről a típusról
     Tagok, akik birtokolják a típust
  • Évjárat:2011
  • Színe:Alfa Rosso
  • Jellemzők:
    1.4 Multiair motor, közel ful extra, 66e km, egy előző tulajdonos
  • Extrák:
    Xenon fényszórók, küszöbtoldat, ezüst tükörborítás, 17-es turbina felnik, krómozott ablakkeretek, behajtható, fűthető tükrök, tolatóradar, hővédő üvegezés ablaktörlő fűtéssel, félbőr sport belső a műszerfalon fém (utánzat?) betéttel, fekete tetőkárpit, pirossal varrott kormány- és váltószoknya, könyöklő elöl-hátul, esőszenzor, Tomtom navigáció, ülésfűtés, emelhető utasülés, hátsó légkivezetés, Bose hifi, hátsó ablakok sötétítve, kiegészítő PTC fűtés, csomagtér tálca

Fotóalbum