Tagok >> Peti16V >> Giulietta 1.4 Multiar QV-Line

Giulietta 1.4 Multiar QV-Line - főkép

Blog

2024-08-24
Tankajtó fedél javítás

Nálunk is előjött a jellemző hiba, így ma nekiestem és kicseréltem ezt az alultervezett alkatrészt. Szerencsére az alkatrész olcsó és a csere sem nagy ügy, így gyorsan és kis pénzből orvosolható a probléma. Én az Alfa Depónál vettem több más alkatrésszel együtt, így a pontos árára már nem emlékszem, Tovább »

2024-08-23
Motorburkolat csere

Folytatom a hibák eltüntetését, így most a motorburkolat került sorra. A szerelő szerint gyakran eltörnek a helytelen leszedés miatt a csatlakozó fejek, sajnos a miénk is így járt, ráadásul a hőterelő lemez már külön életet élt, így rettenetesen zörgött is. Hosszas keresgélés után sikerült szerezn Tovább »

2024-08-18
Jobb hátsó ajtókárpit csere

Már vásárláskor feltűnt, hogy a jobb hátsó ajtókárpit felső részét valamivel tönkretették, néhány ponton szét volt szakadva a műanyag borítás, ami eléggé rontotta az egyébként nagyon szép állapotú beltér összképét. Szabadság alatt végre eljutottam Tatára az Tovább »

2024-08-16
Tartozékok pótlása

Néhány alapvető tartozékot kiloptak az autóból, mielőtt hozzám került, így ezeket elkezdtem pótolni. Vettem vonószemet az olaszautobontónál, ez 4000 ft volt, illetve bekerült egy Continental defektjavító szett, ami 20e forintba került. Göngyölített vételár: 3.342.000 ft Tovább »

2024-08-10
LED-esítés

Még jó, hogy xenonosnak vettem az autót… A vásárlás hevében meg se néztem, hogy valóban az -e, csak örültem a semminek… úgyhogy valamit tenni kellett, hogy sötétben is használható legyen az autó. Egyik ismerősöm adott kipróbálásra egy Osram LEDriving XTR H7 LED szettet, így gondoltam le Tovább »

Autó adatlap

  • Típus:Giulietta 1.4 Multiar QV-Line
     Mindent erről a típusról
     Tagok, akik birtokolják a típust
  • Évjárat:2016
  • Színe:Nero Etna
  • Jellemzők:
    Dániából került Mo-ra 2019-ben, azóta itthon több tulaja volt, a legutolsótól a bank vette el, így kissé hiányos a csomag: nincs meg a szervizkönyv, 17-es (159-re való) téliken gurul és kissé ütött-kopott szegényke, de szép lassan mindenhol visszaállítjuk a gyári állapotot. 122e van benne, ha annyit használjuk majd, mint az elődjét (Stilo), akkor kb. 10 év múlva lesz benne 150e.
  • Extrák:
    QV-Line külső-belső, króm csomag, alcantara-bőr ülések, teljes fekete belső, QV kormány, ülésfűtés, magasságállítós utasülés, hátsó szellőzés, kartámasz elöl-hátul, síalagút, fényvédő csík a szélvédőn, esőérzékelő, automata fényszórókapcsolás, S&S, tempomat, fényre sötétedő belső visszapillantó tükör, piros féknyergek (elöl 4-dugattyús Brembo), dupla kipufogó.
  • Egyéb:
    Gyönyörű ez a napfény erejétől függően bordós-barnás fekete fényezés.

Fotóalbum