166 2.4 JTD - főkép

Blog

2014-03-08
Új Ködlámpa

Régóta zavart már, hogy a jobb első ködlámpám nedvesedett, és ez nem túl szép esztétikai látvány egy ilyen autón.Ezért Unokabátyám Bárdis kedvezménnyel hozott nekem egy újat.Depo-t választottam, mivel egyrészt sokkal olcsóbb volt mint a gyári, másrészt a hat év alatt szinte egyszersem használtam a k Tovább »

2014-02-04
Bebőröződtünk

A héten lenéztem a bontóba, akartam már egy vezetőoldali klédert venni, mert egy ponton meg volt szakadva és nagyon idegesítő volt, valamint egy jobb első ködlámpát, mert a hátsó burkolata egy helyen meg van repedve.Nézelődtem és megláttam egy vulkánfekete anyahajóban egy momo bézs bőrt, elektromos Tovább »

2013-12-03
Új Akksi.

Decemberben megadta magát a vásárláskor a kereskedő által nagylelkűen belerakott 55.ös akksi, ezért kapott egy új Bosch Akkut a gép. Tovább »

2013-10-10
Olajcsere.

Picivel több mint egy év és tízezer km után olajcsere történt a szokásos szűrők gázolaj szűrő kombóval.Selenia wr dieselt kapott ismét a gép.Cserélve lett a balos féltengely is gumiharanggal együtt. Tovább »

2013-06-27
Generátor szabadonfutó

Szerda este beültem a kocsiba, kulcs be, indít kocsi beindul, nincs töltés hoppá.. Másnap első utam gyorsan a helyi villamos guruhoz vezetett, kiderült a generátor szabadonfutó adta meg magát, a generátor nagyon szépen tölt. 23000Ft a szabadonfutó, egy hatocska a munkadíj, és minden szép minden jó Tovább »

Autó adatlap

  • Típus:166 2.4 JTD
     Mindent erről a típusról
     Tagok, akik birtokolják a típust
  • Évjárat:2002
  • Színe:Verde Mirto VR.
  • Jellemzők:
    Gyönyörű.Minden illat minden érintés,a forma,egyszerűen tökéletes.Első látásra beleszerettem.Bicskakulcsos modell az erősebb motorral.
  • Extrák:
    ABS,ASR,el. fűthető tükrök,el. ablakok,tempomat,esőérzékelős ablaktörlő,el üléstámla,fényszóróállítás, meg sok sok minden amihez más gyárak még csak most szagolnak hozzá,a cd-tárat nagyon hiányolom,de majd pótlásra kerül
  • Egyéb:
    Olaszországból jött a kicsike,gondos gazdától nincs lelakva a belseje,kívül azért vannak esztétikai hibák amik a jövőben orvoslásra kerülnek

Fotóalbum