166 2,4 JTD - főkép

Blog

2015-11-05
Kis elmaradás

már 1 éve hogy nem irtam a blogomba, itt az elmaradás :) pár dolog lett azóta cserélve (lengéscsillapitók, komplett vezérlés csere, hátsó fékbetétek,lámpasötétités-klimahűtő-csövezés átszerelés a 150le változatból Tovább »

2014-11-02
Turbó felújitása avagy hibás diagnózis...tömitések

A multkori blogomban leirtam hogy fell lett újitva a turbó viszont a hibajelenséget nem irtam le hogy miért. Natehát mivel egyik napról a másikra elkezdett sipolni... szószerint durván sipolmi a turbó, vagyis arról a környékről jött az eős hang. Sógor mikor meghallota ő már akkor beazonositotta hogy Tovább »

2014-09-23
Turbó felújitása

Eljött az ideje a turbó felójitásának, teljes középrész csere lett végrehajtva rajtva, minőségi alkatrész: Melett made in England!!! persze beálitották a turbónyomást a gyári értékre, mostmár nincstöbb hibakód és tiltás és vmi brutálissan megy a gép, végre hozza azt a teljesitményt amit elvárok tőle Tovább »

2014-09-01
Fűtésradiátor csere

Esedékessé vált a fűtés radiátor csere ahogy itt már sokan másoknak is, mivel célszerű volt kicserélni a multkori klimahűtő csere utánn mert sajna le kell engedni hozzá a klimát ezért nekiláttunk a cserének, hát nem egy egyszerű művelet de azért megment a régi már jól eresztette a levest...mostmár e Tovább »

2014-09-01
Klimahűtő és hűtőtartó konzol csere

A régi klimahűtő és hűtőtartó konzol már nagyon beteg volt, ráadásul az öreg hűtő nemis volt a helyén, ferdén volt beszerelve ezért bontásból beszereztem jó állapotúakat, persze beszerelés előtt picit lekezeltem őket, a hűtő kapott hőálló fekete festéket a konzolt pedig lefújtam horgany festékkel é Tovább »

Autó adatlap

  • Típus:166 2,4 JTD
     Mindent erről a típusról
     Tagok, akik birtokolják a típust
  • Évjárat:2002
  • Színe:sötét barna
  • Jellemzők:
    5 henger 140 ló=nagyon megy , traktor hangú, a legkényelmesebb alfa az összes közül :-)
  • Extrák:
    17 gyári felnik,karbon fólia a tetőn,6 légzsák,memóriás ülésfűtés, piros bőrbelső, eső szenzor, xenon fényszórók,könyök támasz, elektromos abalakok-ülések-tükrök, lámpamosók, tetőablak, navigáció, cd-tár, fedélzeti számitógép,stb.... szoval full-full-full :))
  • Egyéb:
    futómű nagyon stabil és komfortos...

Fotóalbum