Tagok >> Bluestrain >> 156 SW 1.9 mJTD 16V

156 SW 1.9 mJTD 16V - főkép

Blog

2024-04-01
Kerékcserék

Ma véletlenül nem dolgoztam, és mivel Húsvét hétfő van, megcsináltam egy olajcserét egy Mitsun, meg lecseréltem a kerekeimet. Bár nem tudom hogy mi az összefüggés... Tovább »

2023-11-30
Vizsga

Vizsga megtörtént. Semmibe se tudtak belekötni. De nem volt eseménytelen. Mostanában negatív hullámban vagyok, semmi se jön össze, és a megoldandó problémák csak sokasodnak. Féltem is hogy valami gond lesz. Ahogy beálltam a vizsgasorra, elment az áram az egész telepen. Mondtam nekik hogy ez biz Tovább »

2023-11-21
Téli gumik

Felraktam a téliket a múlt héten. Tovább »

2023-11-21
Akkumulátor csere

Már tavaly télen is éreztem hogy az akku a végét járja. Ma már csak nyögdécselt... Ne vegyetek no-name akkut, az enyém is csak 15 évet bírt! Felháborító! Tovább »

2023-08-14
Olajcsere

160000-es olajcserét megcsináltam. Végre találtam egy olajat korrekt áron, amelyik a Selénián meg Petronason kívül megszerezte az N2-es fiat minősítést. Mert ezt írják elő az euro3-as multijethez. Tovább »

Autó adatlap

  • Típus:156 SW 1.9 mJTD 16V
     Mindent erről a típusról
     Tagok, akik birtokolják a típust
  • Évjárat:2005
  • Színe:grigio sterling /ezüstmetal/
  • Jellemzők:
    A német kocsikat unom, a franciák mindíg szívattak. Mondták: Alfát ne vegyél, csak ha unatkozol! Hát vennem kellett egyet.Eddig rácáfolt minden "baráti jövendölésre". De ezt ne terjesszük, mert nem lenne jó ha annyi jönne szembe mint a fosvagen, vagy monddejo. Azóta nem keresem a rövidebb utakat :-)
    Néha azt is elfelejtem hogy hová indultam :-)
    Ahogy Kerouac írta: Úton lenni boldogság, megérkezni a halál.
  • Extrák:
    A szokásosak, meg egy köbméter feeling!
  • Egyéb:
    A tolatóradar, külső hőfok-szenzor megjavítása, egy izzítógyertya és egy porlasztó cseréje után már végre hibátlannak mondható. Ha nem intek vissza a cartársaknak az utakon, az csak azért van mert még mindíg a belső enteriőrben gyönyörködöm:-)

Fotóalbum