146 1.6L - főkép

Blog

2012-04-03
akksi csere

Az akkumulátorom nagyon döglődött így megérett már egy cserére, így legalább nem kell azon izgulnom, hogy mikor nem indul alattam a vas :) BOSCH S3 12V 56Ah Jobb+ remélhetőleg elég lesz belőle az 56-os, mert ennek az indítóárama megegyezik az olcsóbb 60Ah-sokkal Tovább »

2012-04-02
Szívműtét+kuplung

Ezt is megértük. Elvittem Zé-hez a kocsit aki kicserélte a biztosítéktáblát, és megszüntetett egy elektromos anomáliát a motortérben. Mivel már tavaly lebeszéltem Ferkével egy motorgenerált ezért hozzá fordultam, mivel mondta Zé, hogy az olaj nagy része benzin :S Szóval le Ferkéhez... Ezekutá Tovább »

2012-01-10
lángoló kipufogó, de nem a nitrótól

Már jó ideje szenvedek a kocsival, ugyanis ha esőben mentem vele, akkor elkezdett dadogni 1 idő után, majd leállt, és kb fél órás szenvedés után indult el, akkor is 1-2-3 henger, majd utána talán mind a 4. Szombaton is így jártam, mentünk Karácsondra, de a gyöngyösi tankolásom után a kocsi nem akar Tovább »

2011-11-15
műszaki

Ma le lett vizsgáztatva a kicsike törött szélvédő ide, vagy oda :) Téli kerekek is fel lettek rakva. Megvígasztaltak, hogy kormányösszekötőket kell majd cserélnem, ezt is felírom a listára, hogy mit kéne, aztán lassan el lehet szépen sorban mindent kezdeni Tovább »

2011-08-07
szervoszivattyú + csomagtérzár

Elkövetkezett a következő blogbejegyzésem napja :) Már jó ideje nagyon zúgott a szervóm, és most jutottam odáig hogy le kéne cserélni. Hála Ferke cartársnak hoztam is egy bontottat, bár 16v-ben volt, de jó lett bele. Haverral nekiestünk, mi mint lelkes amatőrök végülis egy délután alatt sikeresen Tovább »

Autó adatlap

Fotóalbum