Mutasd

>> Szerviz2016-12-17

Ismet egy kis kellemetlenseg ami a vegere mar nem volt az!
Eszre vettem,hogy gazolaj szag jon be a futessel az utasterbe es mivel anno a Gt-nel is ereztem ilyet tudtam,hogy valahol gazolaj folyik. Ahogy megerkeztem uticelomhoz gyorsan motorburkolat le es eljezdtem keresni a gazolaj nyomat.
Semmit nem talaltam. 1x vissza vezeto agra gondoltam vagy a nagynyomasura meno csovekre de semmi nyom nem volt. Hat lehet h vlmi gazolajos cuccba mentem bele.. (regebben a Gt oladal telibe verte egy kamion gazolajjal)
Eltelt par nap es hol ereztem hol nem. Aztan eszre vettem,hogy all az auto alatt egy kisebb tocsa. Ismet felnyit keres.. semmi..
Elmentem felrakni a teli kereket es hat ereztem erosen es alanezve lattam h marpedig valahol folyik es a nagynyomasu kornyeken,hisz ott all a tocsa. Bilincsekre ratudtam huzni. Elmentem dolgozni es a parkoloba jelentos olajat huztam magammal.. igy mumka utan letettem az autot szombatig. Elvittem a szerelohoz es o se latott semmit,mondja megoldottam..
Olvasva egy cartasnal,hogy neki folyik a n.nyomasuja,de csak hidegen igy lementem beinditottam es lass csodat a szivattyu fedele alol durvan folyt a nafta. Ahogy melegedett a szerkezet ugy a ho hatasara megszunt a folyas,ezert nem lattuk elsore.
Vettem masikat es egy vezermuszijat,mert a vezerlesben van meg jocskan es az en eves futasommal elmegy par evet..
Dayco szijlett es gyari bosch szivattyu.
Alfas szerelokhoz vittem,akik nagyon rendesek es korrektek!
Mondta a fonok rendben van az auto nagyon es milyen szep,ha eladnam esetleg szoljak neki elsokent! Azert egy ilyen elismeres igen csak jolesik az embernek,foleg ugy h nem most kezdte a palyafutasat :) :)