145 1.4 TS - főkép

Blog

2014-06-21
A Gulf Oil története

A GULF Oil az egyike azoknak a legelső amerikai olajtársaságoknak, melyek a Standard Oil feldarabolásából jöttek létre. Ezek voltak: a Shell, az Esso, a Texaco, a Mobil, a Chevron, a BP és a Gulf, akik „A Hét Nővér”-ként kerültek be a történelembe. A Gulf Oil-t 1901-ben alapítottá Tovább »

2013-08-31
Hogyan válasszunk olajat 2. Viszkozitás

A viszkozitás a folyadék folyással szembeni ellenállása, ami a hőmérséklet függvényében változik. Ha olajat akarunk választani az autónkhoz akkor a viszkozitás az egyik fontos tényező, amit figyelembe kell venni. Az olajok viszkozitási osztályokba vannak sorolva. ( 10W-40, 5W-40 ) Ezek a számok Tovább »

2013-08-24
Hogyan válasszunk olajat 1

Amikor autót vásárolunk első dolgunk általában az olaj és szűrők cseréje, vezérlés csere. Itt gyakran felmerülő kérdés, hogy milyen olajat érdemes beletöltenünk a motorunkba. Sok gyártó sok fajta termékéből választhatunk. A legfontosabb, hogy legyünk tisztában az olaj fogalmával, a viszkozitássa Tovább »

2012-11-14
Xado

Az autóm olajfogyasztásával nem igazán voltam megelégedve, ezért próbáltam megoldást keresni a problémára. Sok Alfa tulaj szembesül az olajfogyasztás gondjával ami sokak szerint normális jelenség. Szerintem meg nem az. Szerencsére sikerült megoldást találni:)) Nehezen és kételkedve szántam rá mag Tovább »

Autó adatlap

  • Típus:145 1.4 TS
     Mindent erről a típusról
     Tagok, akik birtokolják a típust
  • Évjárat:2000
  • Színe:Bordeaux metallico
  • Jellemzők:
    Kicsit lepukkant de olcsó volt.
    Korrekt, alacsony fogyasztás.
  • Extrák:
    Elektromos ablak, centrálzár.
    No ABS, no klíma, helyette hamisítatlan Alfás érzés. A mindennapi városi használatban is élmény.

Fotóalbum