166 2.4  Jtd - főkép

Blog

2016-05-03
Klíma

Ma megejtettem az éves, nyár kezdeti hűtő takarítást. Most csak mutatom miért vam hogy gáz van rendesen, csak hűtés nincs. Sajna ezt sok klímás nem teszi inkább valamireráfogja miért nem hűt. Esetleg ha megnő a nyomás drasztikusan képes a biztonsági szelepen lefújni a gázt. Ekkor jön hogy rátöltés, Tovább »

2016-04-29
Deréktámasz

A háttámla hátsó borítását aluról fogja két csavar. Kicsit meghúni legelé utánna az egészet kifelé egy kicsit domborítva. Ezután előtűnik a deréktámasz motorja /felső/ és a háttámla állító motorja/alsó/. A deréktámasz egy bowdent húz össze illetve engedi szét. Tovább »

2013-02-08
Javítás

Itt most egy érdekes jelenséget írok le nektek. Ülök az autóban a motor áll viszont a gyújtás rajta fűtés venti mendegél. Varami furcsa zajra leszek figyelmes. Olyan mint ha csobogna a víz valahol. Fűtés kikapcsol nem hallom. Visszakapcsolom megint hallom. Na jó ennek a fele sem tréfa gondolom ham Tovább »

2012-10-29
Termosztát

Megejtettem a termosztát cserét a kis kedvedncen. Nem egy egyszerű dolog, viszont így megoldódott a dadogási problémám az autón. A folytószelep házra csavarozható csőcsatlakozó eldeformálódott és elment a turbó nyomása. Egy kis csiszolás a platnin megy egy új tömítés készítése és már hasít is rendes Tovább »

2012-10-16
Tempomat

Végre volt egy kis időm és Föckös segitségével bekerült a tempomat a szépségbe. Tovább »

Autó adatlap

  • Típus:166 2.4 Jtd
     Mindent erről a típusról
     Tagok, akik birtokolják a típust
  • Évjárat:2001
  • Színe:ontario blu
  • Jellemzők:
    Nagy. kényelmes dög. Imádom!! Egyenlöre csak ennyi mert nincs meg régóta, de ez volt az álmaim autója mióta egy 33-as tulajdonosa voltam!
  • Extrák:
    Bőr mindenütt, és persze sok más.
    Ami hiányzik nekem az a tempomat de lesz az is.
    Már van tempomat.
  • Egyéb:
    Elég olcsón jutottam hozzá, ezért költeni kell rá egy kicsit, de hálás dög az biztos!!
    A változtatás jogát fenntartom!

Fotóalbum