166 2,4 JTD - főkép

Blog

2015-08-26
Végre IC cső!

Végre van turbócsővem. Megjött, egyenes olaszországból. Végre nem sziszeg az autó. zé be is dobta gyorsan. Tovább »

2015-08-08
Időszakos szerviz olaj+szűrők

Mivel belecsúszott újabb 10000km az autóba, eljött az idő a szokásos szervizre egy forró napon. Így Zé keze majd odasült a motorhoz. -Olaj -olajszűrő -gázolajszűrő -levegőszűrő -pollenszűrő Turbocsővem sajnos még nem jött meg. Tovább »

2015-04-23
Loudlink

Mivel kikerült a CD-tár az autóból kellett valami a helyére, hát vettem egy Loudlinket. Fér rá dögivel úgyhogy holnap töltögetem fel tartalommal. Most még ki kell találnom hogy rögzítem mivel nincs kedvem újra átkábelezni az autót, és a kesztyűtartóba vezetni, és persze ott van a DSP is. Tovább »

2015-04-22
Futomű állítás+ kerékcsere

Elvittem feltetetni a nyári Bridgestone kerekeket. Ezután borzasztóan riszált az autó hátulja, kértem Dudás Zoliékat nézzék már meg mit kell cserélni, hát szerencsére semmit, ajánlottak egy jó futóművest ahol beállították és most már nagyon jó fasza merev a futómű. Pillanatnyilag műszerfalizzót Tovább »

2015-04-12
Baleset+ kuplung

Sajnos a péntek 13. engem is utolért. Hungárián megtörték az autó elejét. Így kénytelen voltam beállni a szervizbe. El is gurultam időpontot kérni. Azt egy másik jeles napra Bolondok napjára kaptam. Amik sorra kerültek: - első lökhárító fényezés + műanyagozás - Tovább »

Autó adatlap

Fotóalbum