Tagok >> Laci82 >> 159 Sportwagon 1.9 JTDm 8V ECO

159 Sportwagon 1.9 JTDm 8V ECO - főkép

Blog

2018-02-20
Kuplung csere

237036km-nél kicseréltettem a kuplungot és ami ezzel jár,természetesen a kettőstömegűt is mivel volt már egy kis hangja.Elment volna még,de hosszú távokra használom ezért szeretem ha rendben van. Tovább »

2017-08-28
Nagyszervíz

Elérkezett a következő nagyszervíz. 231500 km-nél lett cserélve másodszor a komplett vezérlés és ami ezzel jár. kapott friss olajat és szűrőket is. Tovább »

2017-08-26
MAP szenzor tisztítás

Elkezdett az autó kis fordulaton rángatni és gáz adásra is lasabban reagált.Olvastam már,hogy ez lehet a MAP szenzor hibája is,mert a szivósorban elkoszolódik.És valóban! Alig tudtam kihúzni a helyéről úgy megvolt rakodva mindenféle kormos,ragacsos trutyival. A jól bevállt módszert alkalmaztam én is Tovább »

2017-04-11
Fényezés és polírozás

Végre ki lettek javítva a karcolások és apróbb sérülések.A bal első sárvédő,csomagtér ajtó és a hátsó lökhárító újra lett fényezve.Utánna kapott az autó egy komplett polírozást.Nem észlelhető semmi szin különbség. Tovább »

2016-05-14
Kormánygomb vezérlő

Yani cartársnak köszönhetően újra működnek a kormány vezérlő gombok.Az ő segítségével lett rendelve a rádióhoz egy (Can-bus) vezérlő egység,a rádión meg megvolt a funkció,hogy melyik gomb hova legyen beállítva. Tovább »

Autó adatlap

  • Típus:159 Sportwagon 1.9 JTDm 8V ECO
     Mindent erről a típusról
     Tagok, akik birtokolják a típust
  • Évjárat:2009
  • Színe:Argento Alfa Met.
  • Jellemzők:
    Ezüst szinű sportwagon,hátul sötétitett ablakokkal.16 colos gyári Alfa alufelnivel.
  • Extrák:
    Navigáció,ABS,ASR,ESP,EBD,ülésfűtés,fedélzeti számitógép
    Media playerl,Blue& Me, usb csatlakozó,10 légzsák,tolató radar,duplazónás klima,tempomat, SOS vészhivás,telefon,bluetooth,Hill Holder,PTC (kiegészitő fűtés),brembo fékek, .stb...stb....
    2016 jan.8-án új fejegység került az autóba,az új rádió tud mindent.Android 4.4.4,16 giga belső memóriával és 4 magos procival. Tv,DVD,Rádió,Navi,Wifi 📶,stb.....van rajta. Teljesen megvagyok elégedve vele és a hangja sem rossz...
  • Egyéb:
    Az autó alig volt 3 éves mikor hozzám került.Szinte olyan volt mint az új kívűl belül.Az első tulaja valami cég volt és rendszeresen szervizelték márka szervízben.Sajnos az első karcolásokat már nálam kapta,vagyis a parkolóban mert kapott ajtó rányitást és meghúzást is.De hamarosan orvosolva lesznek.

Fotóalbum