Tagok >> Biggie >> 159 Sportwagon TI

159 Sportwagon TI - főkép

Blog

2019-08-29
Rezó

Észrevettem, hogy álló helyzetben, ha pár percet ülök járó motornál érezni kipufogógáz szagot. Elmentem kedves autószerelő barátomhoz, aki végignézve a rendszert megtalálta a hiba forrását: rezonancia cső. Azt mondta nem vészes, de mivel kipufogós ismerősöm nincs, így most marad a bontott, amit nem Tovább »

2019-06-22
Papucsok

Mivel az autó alatt téli szett volt viszonylag jó gumikkal, így arra gondoltam nem azt futom le hanem veszek rá nyárit. Nálam a gumi elég érzékeny téma, mert szeretem ha tudom hogy, honnan számolhatom a km-ert de sok abroncsot túlárazottnak tartok ahhoz képest, hogy mit tud papírforma szerint. Ezért Tovább »

2019-06-12
Vezérlés

Na nem is vártam sokat a vezérlés cserével, csupán annyit amíg találtam egy ,,igazi alfa szerelőt". Mit mondjak nincs közel, de legalább nem fintorgott amikor mondtam ,hogy mit akarok. Ő Kornya Laci Debrecenből aki a telefonálásomra nem is sokkal adott időpontot, majd megejtette a vezérlés cserét, a Tovább »

2019-05-24
Első olajcsere

Ha lehet hinni a címkéknek matricáknak akkor az olajcserén kívül esedékes lassan (165xxx-nél) a vezérlés csere. A szerelőm akivel már több mint 15 éve szereltetek egyszerű ember és hát láttam rajta, hogy nem akar nemet mondani a szervízre, de azt kijelentette, hogy a vezérléscseréhez célszerszámmal Tovább »

2019-05-22
Megjött

Kicsit késve írom de a két gyermek miatt nem sok időm időm marad. Szóval 2019.05.22.-én hoztam Szőlősi Attilától. Az átnézés és a próbakör után tanultabb kollégám átnézte ismét, majd észrevételezte hogy az olajhűtő szivárog úgyhogy egy hasra ütött összeget még belealkudtunk (mint később kiderült ez Tovább »

Autó adatlap

  • Típus:159 Sportwagon TI
     Mindent erről a típusról
     Tagok, akik birtokolják a típust
  • Évjárat:2010
  • Színe:Grigio Indaco
  • Jellemzők:
    2,4 JTDm 210 LE
  • Extrák:
    TI belső fűthető ülésekkel, 3 zónás klíma, radar elől-hátul, bi-xenon, automata visszapillantó, elektromos tükörbehajtás, hill holder stb

Fotóalbum